Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Gerry Weber

Gerry Weber er et tysk brand med en stor stjerne hos mode- og kvalitetsbevidste kvinder, og nye kollektioner fra det populære brand sælges i mere end 2.500 modebutikker i og uden for Tyskland – det er dog på det europæiske kontinent, at Gerry Weber nyder sin største popularitet. Den første kollektion af dametøj fra det tyske brand kom i 1973, og siden har brandet lanceret en lang række af produktlinjer.

Den store succes er ingen tilfældighed, da designteamet hos det tyske brand har en unik evne til at fusionere nye trends og tendenser i modebranchen med klassiske, elegante og feminine undertoner. Nye styles er også garant for flotte, stilrene linjer og feminine silhuetter, og designteamet har også tilført smarte farvevalg, mønstre og print – og nye kollektioner fra Gerry Weber byder altid på et væld af flotte detaljer.

Lækre, bløde kvalitetsmaterialer og unikt håndværk er også med til at definere nye styles fra det tyske brand og gør, at tøjet er beriget med en god pasform – og et flot snit. Nye kollektioner er, med andre ord, synonym med en fantastisk samhørighed, og det store sortiment af modetøj kan kombineres på kryds og tværs til at skabe et elegant, klassisk og attraktivt outfit. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.