Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Gestuz

Gestuz skaber design til den moderne kvinde, der ønsker at iklæde sig forførende og feminine styles og items. Det danske brand skaber ganske enkelt items, der favner kvinders hverdag og viser, der ikke kun er én måde at være kvinde på eller klæde sig på. For Gestuz handler det især om at give kvinder mulighed for at iklæde sig forskellige styles, hvormed de kan udtrykke deres individuelle og personlige stil helt ud til fingerspidserne. Hos Miinto.dk finder du et skønt udvalg af styles fra det populære danske brand, og uanset om du er på udkig efter en smuk og farverig Gestuz kjole eller en enkel og klassisk Gestuz nederdel, kan du finde det hos os.

Ubesværet elegance og fremtrædende silhuetter er fundamentet i Gestuz

Gestuz blev i 2008 grundlagt af Sanne Sehested, som havde lyst til at skabe modetøj baseret på hendes egen personlige stil. Siden 2008 har brandet udviklet sig meget, men der vil altid være en underliggende tone af rock’n’roll og upoleret råhed over brandet – det slipper de ganske enkelt aldrig. Gestuz er kendt for sin ubesværede elegance og fremtrædende silhuetter, hvilket kommer til udtryk i alt, hvad de skaber. De mestrer kunsten i de rene, moderne linjer i smukke strukturer og brandet rammer kernen i den eftertragtede og moderne kvindelige garderobe med perfekte læderstykker, statement frakker og cool individuelle skjorter, nederdele og bluser. I 2012 fik brandet designeren Arina Woron ombord, som sidenhen har været med til at præge brandets udtryk. Dog uden at gå på kompromis med kerneværdierne.

Gestuz’ forførende og feminine univers

Inden for brandet Gestuz findes et skønt univers af kjoler, nederdele, bluser, buksedragter, sko, T-shirts og meget, meget mere. Akkurat som vi kender det fra Stine Goya og Munthe. Fælles for samtlige styles er, de giver dig mulighed for at udtrykke din individualitet, barnlige side, råhed og ikke mindst styrke. Gestuz passer ganske enkelt til ethvert humør, og uanset om du er på udkig efter en feminin Gestuz kjole eller en nederdel, får du skandinaviske design, som repræsenterer en ubesværet lethed, samtidigt med de gør oprør mod selvsamme ved diskret at ændre og opdatere garderobeklassikere. Det har altid været brandets vision at skabe mode, som tilfører gejst, selvsikkerhed og giver dig mulighed for at lege med din stil helt ud til fingerspidserne. De skaber tøj, der fremhæver kvinders styrker i stedet for at overskygge dem, og deres fine styles giver dig ganske enkelt mulighed for selv at sammensætte det, således du kan udtrykke power på din egen unikke måde.

Find din indre fashionista frem med Gestuz

Gestuz-pigen er en afslappet fashionista, som er bevidst om sin stil, og som ønsker at udtrykke en både feminin og rå side. Derudover er hun kvalitetsorienteret og god til at udtrykke sin egen personlighed og univers med forskellige styles inden for diverse stilretninger. I al sin enkelthed kan Gestuz-pigen både være feminin og punk, såvel som klassisk og grunge. Det afhænger blot af, hvordan du vælger at style og kombinere det forskellige modetøj fra brandet. Simple looks og casual looks med en twist er og bliver dog essensen af Gestuz, og hvad end du er på udkig efter en Gestuz nederdel i læder, et par løsere business bukser eller en skjorte, kan du vide dig sikker på, det er med et touch af fransk elegance, enkelthed og en enkel farvepallette. Hos Miinto.dk finder du et væld af styles fra Gestuz, og vi sørger løbende for at opdatere vores univers, således du altid kan finde nye styles fra det højtelskede brand.

Filter

1098 resultater

Side 1 af 11

Næste

Side 1 af 11