Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

GESTUZ

Hvis ikke du allerede kender brandet Gestuz, bør du gøre dig den tjeneste at scrolle igennem Miintos udvalg af farverige styles fra det populære danske brand. Gestuz er nemlig intet mindre end forførende, legende og iøjnefaldende på den helt rigtige cool måde, og der er ingen tvivl om, at Gestuz bliver et af de brands, både danskerne og resten af verden kommer til at kaste deres kærlighed endnu mere efter i fremtiden. Gestuz kan nemlig alt det, der er fedt.

Gestuz skaber design til den moderne kvinde, der ønsker at iklæde sig forførende og feminine styles og items. Det danske brand skaber ganske enkelt items, der favner kvinders hverdag og viser, der ikke kun er én måde at være kvinde på eller klæde sig på. For Gestuz handler det især om at give kvinder mulighed for at iklæde sig forskellige styles, hvormed de kan udtrykke deres individuelle og personlige stil helt ud til fingerspidserne. Hos Miinto.dk finder du et skønt udvalg af styles fra det populære danske brand, og uanset om du er på udkig efter en smuk og farverig Gestuz kjole eller en enkel og klassisk Gestuz nederdel, kan du finde det hos os.

Hos Miinto finder du et stort udvalg af styles fra Gestuz til mænd og kvinder. Glæd dig til at træde ind i mærkets forførende univers. Vi lover, at du ikke kommer til at fortryde det. Find alle dine favoritter i Miintos udvalg, og klik dem hjem allerede nu.


Ubesværet elegance og fremtrædende silhuetter er fundamentet i Gestuz


Gestuz blev i 2008 grundlagt af Sanne Sehested, som havde lyst til at skabe modetøj baseret på hendes egen personlige stil. Siden 2008 har brandet udviklet sig meget, men der vil altid være en underliggende tone af rock’n’roll og upoleret råhed over brandet – det slipper de ganske enkelt aldrig. Gestuz er kendt for sin ubesværede elegance og fremtrædende silhuetter, hvilket kommer til udtryk i alt, hvad de skaber. De mestrer kunsten i de rene, moderne linjer i smukke strukturer og brandet rammer kernen i den eftertragtede og moderne kvindelige garderobe med perfekte læderstykker, statement frakker og cool individuelle skjorter, nederdele og bluser. I 2012 fik brandet designeren Arina Woron ombord, som sidenhen har været med til at præge brandets udtryk. Dog uden at gå på kompromis med kerneværdierne.


Få en garderobe fuld af glæde, farver og power med Gestuz


Der findes ikke noget bedre end at åbne lågerne til et skab fyldt med farverige items og forførende styles, og hvis din garderobe mangler lidt farve, power og humør, kan du med fordel klikke et par styles fra Gestuz hjem.

Hos Gestuz formår man nemlig at sætte ekstra spice på tilværelsen, og hvem vil ikke gerne have det? Hvis ikke du har mod på eller lyst til at gå all in på det farverige univers i din garderobe, kan du starte med at shoppe enkelte statement pieces og på den måde skabe cool kontraster i den garderobe, du allerede har.

Det gode ved modebilledet, som det ser ud i dag, er, at alt er tilladt. Du kan derfor sagtens mixe og matche forskellige stilarter, og du kan gå all in på alle de glade farver, du kan trække ud af skabet, eller du kan style dine Gestuz-items med de neutrale og nedtonede styles, som din garderobe måske allerede rummer.


Gestuz’ forførende og feminine univers


Inden for brandet Gestuz findes et skønt univers af kjoler, nederdele, bluser, buksedragter, sko, T-shirts og meget, meget mere. Akkurat som vi kender det fra Stine Goya og Munthe. Fælles for samtlige styles er, de giver dig mulighed for at udtrykke din individualitet, barnlige side, råhed og ikke mindst styrke. Gestuz passer ganske enkelt til ethvert humør, og uanset om du er på udkig efter en feminin Gestuz kjole eller en nederdel, får du skandinaviske design, som repræsenterer en ubesværet lethed, samtidigt med de gør oprør mod selvsamme ved diskret at ændre og opdatere garderobeklassikere. Det har altid været brandets vision at skabe mode, som tilfører gejst, selvsikkerhed og giver dig mulighed for at lege med din stil helt ud til fingerspidserne. De skaber tøj, der fremhæver kvinders styrker i stedet for at overskygge dem, og deres fine styles giver dig ganske enkelt mulighed for selv at sammensætte det, således du kan udtrykke power på din egen unikke måde.


Shop både tøj og accessories fra Gestuz


Blandt Miintos udvalg af styles fra det danske brand finder du ikke alene det ene unikke stykke tøj efter det andet. Du finder også cool accessories som tasker, tørklæder, badetøj og meget andet. Det er derfor nemt at implementere et lille stykke af Gestuz i din garderobe, og også på denne måde er brandet lettilgængeligt og omfavnende.

Priserne på brandets styles ligger derudover på et leje, hvor du betaler for den kvalitet, du får, men hvor priserne samtidig er holdt på et niveau, hvor mange kan være med, og hvor sammenhængen mellem design, kvalitet og pris er fair og fornuftig.


Find din indre fashionista frem med Gestuz


Gestuz-pigen er en afslappet fashionista, som er bevidst om sin stil, og som ønsker at udtrykke en både feminin og rå side. Derudover er hun kvalitetsorienteret og god til at udtrykke sin egen personlighed og univers med forskellige styles inden for diverse stilretninger. I al sin enkelthed kan Gestuz-pigen både være feminin og punk, såvel som klassisk og grunge. Det afhænger blot af, hvordan du vælger at style og kombinere det forskellige modetøj fra brandet. Simple looks og casual looks med en twist er og bliver dog essensen af Gestuz, og hvad end du er på udkig efter en Gestuz nederdel i læder, et par løsere business bukser eller en skjorte, kan du vide dig sikker på, det er med et touch af fransk elegance, enkelthed og en enkel farvepallette. Hos Miinto.dk finder du et væld af styles fra Gestuz, og vi sørger løbende for at opdatere vores univers, således du altid kan finde nye styles fra det højtelskede brand.


En kollektion fuld af statement pieces


Et af kendetegnene for Gestuz’ kollektioner er, at de er fulde af statement pieces, og en trøje er aldrig bare en trøje, og et par bukser er aldrig bare et par bukser, når der står Gestuz på mærket. Når du shopper items fra det danske brand, får du tværtimod tøj med masser af power, kant, enestående detaljer og rigtig meget blikfang.

Derfor kan du også hurtigt spice et ellers kedeligt outfit op ved at skifte dine sædvanlige denimjeans ud med at par fra det danske mærke eller smide den kedelige basic tee til fordel for en trøje fra Gestuz.

Ryd alle filtre

Gestuz

Side 1 Af 6

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.