Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

GIOSEPPO

Gioseppo er et spansk brand med en unik evne til at berige store såvel som små med et spændende udvalg af fodtøj, og brandet sendte den første kollektion af modesko på gaden i 1991. José Navarro er den kreative strateg bag Gioseppo og manden, som valgte at lancere et nyt brand efter mange år i skobranchen. Siden starten i 1991 har Gioseppo oplevet en massiv fremgang, og i dag er Gioseppo et brand med stor succes.

Gioseppo er, med andre ord, et spansk brand med salg over hele verden, og brandets udvalg af modesko nyder stor succes hos kvalitets- og modebevidste kvinder. Derudover er Gioseppo også garant for sko, støvler og sandaler til børn i alle aldre, og brandet har indgået licensaftaler med Disney og andre førende brands. Den store succes er ingen tilfældighed, og Gioseppo kombinerer mode og kvalitet til UG.

Gioseppo er også karakteriseret ved et stort og mangfoldigt produktudvalg, der byder på alt fra modesko, ballerinaer og sandaler til støvler og kanvassko – en unik konstellation, som gør, at Gioseppo er synonym med sko og støvler til et væld af formål. Derudover er produktudvalget hos Gioseppo kendetegnet ved et fordelagtigt prisleje, hvorfor brandets udvalg af dame- og børnesko kan anskaffes til overkommelige priser.

Ryd alle filtre

Gioseppo

Side 1 Af 8

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.