Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Givenchy

Givenchy er fransk haute couture i absolut verdensklasse. Kombinationen af casual chic, ynde og aristokratisk elegance resulterer i den tidløse Givenchy verden, der har været elsket af fashionistaer verden over siden brandets grundlæggelse i 1952. I dag er mærket lige så populært som nogensinde, for ingen vil gå glip af højaktuel mode fra et af verdens førende modehuse. Det er ikke hvem som helst, der bærer det allestedsværende og letgenkendelige logo. Masser af Hollywood-stjerner står på fanlisten, og ses ofte posere på røde løbere, eller i gadebilledet iført en af Givenchys skarpe kreationer. Du kan selv blive en del af eliten ved at trække i de attitude-stærke looks, som er skabt i premium-materialer. Der kræses for detaljerne og holdbarheden, så du kan nyde godt af dine items nu og i fremtiden. Givenchy er til dig, hvis stil er elegant, sofistikeret og feminin, og du finder utallige tidløse designs, du kan bruge igen og igen og i mange år, i Givenchys univers.

The enfant terrible of haute couture

Givenchy blev stiftet af Hubert de Givenchy, der er blevet døbt "l’enfant terrible" af haute couture, og han er det ultimative symbol på parisisk chic og haute couture. Allerede som 17-årig forfulgte han karrierebevidst sit talent og drog til Paris. Inden længe var han spottet og så tog det fart med uddannelse og skræddererfaring blandt nogle af landets bedste inden for faget. Hurtig førte det også til venskaber med navne som Audrey Hepburn og Cristóbal Balenciaga, så linjen til jetset-stilen og masser af kendisfaktor blev tidligt lagt. Givenchy har altid øset ud af sine erfaringer – ikke mindst ved at give stafetten videre til bl.a. Alexander McQueen og John Galliano. Modehuset har spillet en nøglerolle i international mode lige siden begyndelsen og er blandt andet også kendt for sine parfumer, der blev en del af Givenchys kollektioner allerede i 1957.

Shop Givenchy online hos Miinto

Givenchy er sofistikeret mode fuld af rene linjer, og kollektionerne er den perfekte balance mellem det traditionelle og moderne. Du finder modige prints blendede med elegance og tidløshed. De mestrer ganske enkelt det hele – lige fra casual designertøj til eksklusive rober specialsyet til kongelige. Den kreative palet kender ingen grænser. Der er lagt op til pondus og attitude med Givenchy på labelen. Modehuset formår på forbilledlig vis at kombinere mange kreative genrer og stilarter som inspirationskilder, så som fashion, sport og musik. Tøjet er også højt elsket blandt hiphoppere og popstjerner, som ikke vil have streetwear kluns, men high street fashion bygget op om en casual skabelon. Hos Givenchy er der nemlig altid lige den ekstra grad af eksklusivitet i detaljerne og materialerne, så selv de mest streetsmarte kan ligne en million. Håndværksmæssigt er mærket det sikre valg samtidig med, at det på kontrastfuld vis altid tør tænke ud af boksen med nye snit, farver og materialesammensætninger. Køb Givenchy online hos Miinto, hvor du finder masser af unikke styles til både mænd, kvinder og børn. Uanset om du har brug for et par nye sneakers, en lækker taske eller en blød sweatshirt, finder du det her!

Filter

3189 resultater

Side 1 af 32

Næste

Side 1 af 32