Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GIVENCHY

Givenchy er fransk haute couture i absolut verdensklasse. Kombinationen af casual chic, ynde og aristokratisk elegance resulterer i den tidløse Givenchy-verden, der har været elsket af fashionistaer verden over siden brandets grundlæggelse i 1952. I dag er mærket så populært som nogensinde, for ingen vil gå glip af højaktuel mode fra et af verdens førende modehuse.

Det er ikke hvem som helst, der bærer det allestedsværende og letgenkendelige logo. Masser af Hollywood-stjerner står på fanlisten og ses ofte posere på røde løbere eller i gadebilledet iført en af brandets skarpe kreationer.

Du kan selv blive en del af eliten ved at trække i de attitude-stærke looks, som er skabt i premium-materialer. Der kræses for detaljerne og holdbarheden, så du kan nyde godt af dine items nu og i fremtiden. Givenchy er til dig, hvis stil er elegant, sofistikeret og feminin, og du finder utallige tidløse design, du kan bruge igen og igen og i mange år, i Givenchys univers.


The enfant terrible of haute couture


Givenchy blev stiftet af Hubert de Givenchy, der er blevet døbt "l’enfant terrible" af haute couture, og han er det ultimative symbol på parisisk chic og haute couture. Allerede som 17-årig forfulgte han karrierebevidst sit talent og drog til Paris. Inden længe var han spottet, og så tog det fart med uddannelse og skræddererfaring blandt nogle af landets bedste inden for faget. Hurtig førte det også til venskaber med navne som Audrey Hepburn og Cristóbal Balenciaga, så linjen til jetset-stilen og masser af kendisfaktor blev tidligt lagt.

Givenchy har altid øset ud af sine erfaringer – ikke mindst ved at give stafetten videre til bl.a. Alexander McQueen og John Galliano. Modehuset har spillet en nøglerolle i international mode lige siden begyndelsen og er blandt andet også kendt for sine parfumer, der blev en del af brandets kollektioner allerede i 1957.


Givenchy er for alle, der elsker lidt ekstra


Brandet har et helt særligt stykke DNA. De har nemlig fingeren på pulsen, når det kommer til haute couture og tidløse klassikere, der holder i garderoben for altid. De afdæmpede toner og sorte nuancer baner nemlig vejen for stærke outfits, der kan bruges hele året rundt. Sort og hvid er nemlig nogle af kodeordene til de stærke kollektioner, vi ser fra modehuset hvert år.

Samtidig bliver der leget med print og logoer, hvilket er blevet et statement for alle, der elsker Givenchy. Derfor bliver mange styles holdt til det enkle, men de bliver krydret med lidt ekstra finish, når et logo pryder forsiden af en T-shirt eller på taskerne. Også navnet på modehuset selv bliver i stor stil brugt på T-shirts, shorts og trøjer, som i dag er en fast del af brandets identitet.


Givenchy har alt til garderoben


Hos Givenchy er der tænkt over enhver detalje. Brandet leverer kollektioner til både mænd og kvinder, og du finder ikke kun din nye kjole eller trøje. Du finder alt, din garderobe har brug for.

Til kvinder byder udvalget på alt fra lækre sweaters til haute couture-kjoler. Du finder også smukke nederdele og fine accessories, som du kan bruge til både hverdag og fest. Særligt taskerne fra brandet har den helt rigtige balance mellem det sofistikerede og stilrene look sammen med en afslappet tone, der giver dig en uundværlig taske, som kan bruges til det hele.

Mændene kan også glæde sig over vores sortiment. Du finder nemlig et stort udvalg af T-shirts, langærmede trøjer, bukser og meget andet til garderoben. Du finder også de populære Givenchy-sneakers, der er enkle i deres udtryk og som er et hit år efter år. Du finder også de ikoniske trøjer med ”Givenchy” skrevet hen over brystet, hvilket uden tvivl er tidens hotteste tendens.


Kvalitet og luksus i verdensklasse


Givenchy emmer af sofistikeret mode fuld af rene linjer, og kollektionerne har den perfekte balance mellem det traditionelle og moderne. Du finder modige print blandet med elegance og tidløshed. Brandet mestrer ganske enkelt det hele – lige fra casual designertøj til eksklusive rober specialsyet til kongelige. Den kreative palet kender ingen grænser. Der er lagt op til pondus og attitude med Givenchy.

Modehuset formår på forbilledlig vis at kombinere mange kreative genrer og stilarter som inspirationskilder, såsom fashion, sport og musik. Tøjet er også højt elsket blandt hiphoppere og popstjerner, som ikke vil have streetwear, men high street fashion bygget op om en casual skabelon. Hos Givenchy er der nemlig altid lige den ekstra grad af eksklusivitet i detaljerne og materialerne, så selv de mest streetsmarte kan ligne en million.

Håndværksmæssigt er mærket det sikre valg, samtidig med at det på kontrastfuld vis altid tør tænke ud af boksen med nye snit, farver og materialesammensætninger. Der hersker ingen tvivl om, at Givenchy er et modehus, der vægter kvalitet, design og det gode håndværk højt, og de formår at få det til at gå op i en højere enhed på smukkeste vis.


Shop Givenchy online hos Miinto


Hos Miinto mener vi, at det skal være nemt at få lidt ekstra luksus i hverdagen. Og der er ingen tvivl om, at du får det med Givenchy i garderoben. Du kan finde dine favoritter, som du kan bruge både sommer og vinter, for modehuset forstår at værne om de tidsløse klassikere, der samtidig passer ind i det modebillede, vi ser i dag.

Her på siden finder du vores store udvalg fra brandets kollektioner, og hos Miinto er vi allerede forelskede. Hos Miinto finder du masser af unikke styles til både mænd, kvinder og børn. Uanset om du har brug for et par nye sneakers, en lækker taske eller en blød sweatshirt, finder du det her.

Ryd alle filtre

Givenchy

Side 1 Af 22