Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GIVENCHY PRE-OWNED

I 1952 grundlagde Hubert de Givenchy det eftertragtede franske modehus Givenchy, og i løbet af kort tid blev modehuset kendt for at bryde med designkonventionerne på daværende tidspunkt. Brandet er mest kendt for at designe haute-couture-tøj, parfume, accessories og kosmetik, hvor der hverken er sparet på vovede og særprægede design samt iøjnefaldende og materiale-, mønster- og farvesammensætninger.

Med sine mange forskellige verdenskendte kollektioner formår Givenchy at nyfortolke koderne for elegance, raffinement og femininitet igen og igen, og det er ikke uden grund, Givenchy vintage også er at finde her hos Miinto.dk. For udover at modehuset den dag i dag stadig kreerer populære designklassikere, har de også nogle eftertragtede klassikere fra den spæde begyndelse, som oser af fransk finesse og casual chik. Lad dig forføre af de skønne kreationer, og shop Givenchy vintage online, der bliver sande favoritter i garderoben.


Givenchy vintage - aristokratisk elegance og casual chik


Casual chik, aristokratisk elegance og femininitet kombineres alle på fineste vis i Givenchys tidløse univers. Stilen i modehuset afspejler i allerhøjeste grad Hubert de Givenchy, som etablerede haute-couture modehuset i 1952. Ved at kombinere fransk finesse og elegance sørgede Givenchy for, at modehuset og samtlige design steg til toppen og spillede en nøglerolle i det internationale modebillede.

I 1957 udvidede Givenchy deres sortiment med lanceringen af deres første duft, ”L’Interdit”, som var resultatet af det legendariske venskab mellem Hubert de Givenchy og Audrey Hepburn. Lige siden har Givenchy-dufte fortsat dyrket elegance og dristighed for at styrke den feminine skønhed helt ud til fingerspidserne. Udover at skabe velduftende parfumer er modehuset dog også kendt for deres smukke og vovede Givenchy vintage taskedesign, smykker, punge og solbriller. Fælles for Givenchy vintage-fund er, at de består af eftertragtede designklassikere, som måske aldrig bliver relanceret igen, hvilket giver dem en status som unikke skattefund i smykkeskrinet og garderoben.


Givenchy og hans kreative muser


Fra begyndelsen har Givenchy tiltrukket adskillige kunstnere og berømtheder, herunder var især venskabet med Audrey Hepburn i spotlightet i begyndelsen. Givenchy lod sig inspirere af forskellige kreative, ikoniske og indflydelsesrige kvindelige personligheder, som inspirerede designerens univers og fik lov til at præge forskellige Givenchy vintage-kreationer.

Siden Audrey Hepburn har anerkendte og populære mediepersonligheder som Cate Blanchett, Rooney Mara, Julia Roberts, Jessica Chastain og Amanda Seyfried også været en del af Givenchys indre cirkel, akkurat ligesom kunstneren Marina Abramovic, supermodellen Gisele Bündchen og tidligere chefredaktør for Vogue France Carine Roitfeld.


Shop forførende Givenchy vintage hos Miinto.dk


Givenchy har siden dag ét arbejdet med kontraster, og den konstante søgen efter den perfekte balance mellem modernitet og tradition, godt håndværk og innovation er netop kendetegnende for brandet. Siden den allerførste kollektion har Givenchy positioneret sig som banebrydende inden for sit felt med sine tidløse og smukke design. Brandet formår ganske enkelt at ramme det perfekte match mellem elegant og vovet, rene linjer og raffinement.

Givenchy forener ydermere rige stoffer og materialer med aristokratisk elegance, og sæson efter sæson er der tale om design, der inkasserer et væld af homages inden for modeverdenen. Udover at tilbyde et smukt udvalg af Givenchy vintage kan du også dykke ned i de unikke kreationer og spændende design fra blandt andet Gucci vintage og Louis Vuitton vintage. Begge disse modehuse har siden deres spæde start nemlig også formået at indtage en stærk position inden for high-end fashion-industrien.

Shop Givenchy vintage online hos Miinto.dk, og forkæl dig selv og din garderobe med eksklusive vibes fra et af verdens absolut største modehuse.

Ryd alle filtre

Givenchy Pre-owned

Side 1 Af 13

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.