Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GLERUPS

Glerups er en dansk producent af fodtøj, som præsenterede den første kollektion af unikke hjemmesko for offentligheden i 1993. Siden har Glerups gennemgået en rivende udvikling, og brandet er i dag garant for lækkert fodtøj, som er produceret af kvalitetsmaterialer såsom uld – den fine uld stammer fra pelsfår i Gotland. Succesen er et resultat af produkternes fine kvalitet samt det faktum, at fodtøj fra Glerups er udført med samme karakteristiske design som i 1993. Derfor er filtsko fra Glerups også populære i hele verden, og brandets produkter sælges på flere kontinenter.


Komfort til dine fødder


Filtsko, tøfler og støvler fra Glerups garant for fodtøj med stor komfort, samtidig med at den fine uld formår at holde fødderne varme hele vinteren igennem. Med andre ord – hjemmesko fra Glerups er blandt de bedste på markedet, hvorfor store såvel som små elsker de unikke hjemmesko, som Glerups lancerer år efter år. Derudover er Glerups synonym med stilfuldt design i bløde linjer, som er tilgængeligt i mangfoldige farvekombinationer. Derfor er Glerups altid et godt bud på et unikt og autentisk look, som også er kendetegnet ved fremragende kvalitet og komfort.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af fodtøj til mænd og kvinder fra Glerups. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Glerups

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.