Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Basket
0

Din kurv er tom

Green Comfort (120)

Her på siden finder du Miinto’s gode udvalg af Green Comfort sko. Green Comfort er en dansk producent af sko, støvler og sandaler til mænd og kvinder, der primært er kendt for brandets unikke indlægssål, som sikrer en fabelagtig stødabsorbering.

Opdag de lækre sko og sandaler fra Green Comfort

Green Comfort blev startet i 1994 og har hovedsæde i Randers. Derfor er fodtøj fra Green Comfort et ideelt match til mænd og kvinder med en forkærlighed for modesko med stor komfort, som aflaster fødder, ben og ryg med den gode EnergySole teknologi. Green Comfort er imidlertid ikke kun garant for stor komfort, idet brandet også har beriget modebranchen med sko, støvler og sandaler med et trendy look, som er i stil med tidens trends. Derfor er Green Comfort et brand med stor fokus på helheden, og brandets unikke produktsortiment er produceret i lækre materialer såsom skind, læder og ruskind.

Ultimativ kombination af fashion og komfort

Green Comfort er synonym med herre- og damesko i fremragende kvalitet, og brandets produktsortiment har høstet stor anerkendelse i store dele af Europa. Succesen er en naturlig reaktion på, at Green Comfort er et brand med stor passion for at berige modebranchen med herre- og damesko, hvor kvalitet, komfort og design er tæt forbundet. Det betyder, at sko fra Green Comfort er et køb, du ikke vil fortryde. Komfort og stil er i top, om det så er sko, sandaler, vinterstøvler, eller bare støvler – de er klar til at tilbyde sko til hele året. Det er brandets vision – med egne ord – at skabe den ultimative kombination af fashion og komfort. Green Comfort er et mærke i konstant udvikling, så de altid er bæredygtige og i takt med tidens udvikling.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af sko til hele familien fra Green Comfort. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

120 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands