Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

GREEN COMFORT

Med sko, sandaler eller støvler fra Green Comfort får du trendy fodtøj med et højt komfortniveau. De benytter altid deres særligt udviklede EnergySole-teknologi, som giver optimal støddæmpning, og denne bliver pakket ind i moderigtige og trendbaserede design i høj kvalitet.

For Green Comfort er målet ganske enkelt: De vil skabe moderigtigt fodtøj til mænd og kvinder, der vægter bekvemmeligheden højt. De ser ingen grund til, at det ikke skal være muligt at kombinere komfort og support med lækre design. Derfor er deres livsmål at skabe fodtøj, der i sandhed er en fryd at have på, og som desuden er en fryd for øjet. Det betyder, at du kan gå godt og samtidig se godt ud med Green Comfort.


Få optimal stødabsorbering med EnergySole-teknologien


Som det også kan ses af navnet, er komforten i højsædet for Green Comfort. Det er et brand, der ganske enkelt ikke ønsker at gå på kompromis på dette punkt, og som derfor i særdeleshed har lagt sig i selen for at skabe behagelige sko. Derfor har de blandt andet udviklet EnergySole-teknologien, som er med til at sikre den gode stødabsorbering i skoene. Denne benyttes i samtlige af deres sko, støvler, sandaler og hjemmesko, således at du altid kan gå godt.

Da dine fødder gerne skal bære dig i mange år endnu, er det væsentligt, at du passer godt på dem. Derfor kan det også godt betale sig at investere i lækre sko, hvor der virkelig er gjort noget ud af komforten. Det er der hos Green Comfort.


Komfort og godt design, der går hånd i hånd


Mange er desværre af den opfattelse, at komfort og mode ikke er forenelige. Det er langt fra rigtigt, og det beviser Green Comfort gang på gang. Ud over at de vil skabe behagelige sko, vil de nemlig skabe flotte og trendy sko. De designer derfor fodtøj ud fra tidens trends, således at du altid kan være moderigtig.

Der benyttes naturligvis kun kvalitetsmaterialer i produktionen af de mange sko. Det er yderligere med til at sikre dig den gode komfort. Samtidig bidrager det naturligvis til flottere sko, at de er produceret i veludvalgte materialer.


Et brand, der ikke er bange for forandring


Med deres EnergySole-teknologi formår Green Comfort at skabe skønne og behagelige sko. Deres mission er dog ikke fuldendt endnu, for de vil samtidig være moderne. Det betyder også, at det er et brand, der er under konstant forandring. Imens de måske nok har knækket koden til komforten, ændrer modeverden sig nemlig hele tiden. Derfor er også Green Comfort nødt til at følge med tidens tendenser.

Brandet gør derfor også meget ud af at være bæredygtige i deres produktion. I den verden, vi lever i i dag, er det nødvendigt at gøre noget for at mindske sin negative indflydelse på miljøet. Det gør Green Comfort, og det er blot endnu et plus ved dette danske brand. Du kan finde både herre- og damesko fra Green Comfort, og du kan altid være sikker på, at du får både et højt komfortniveau og et lækkert design, når du vælger dette mærke.

Ryd alle filtre

Green Comfort

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.