Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands H2O
Back

H2O

Er du på udkig efter sportswear som T-shirts, badesandaler eller badeshorts, der oser af kvalitet og skandinavisk design? Så bør du kigge nærmere på danske H2O, der med sine over 30 år inden for modeindustrien har skabt en lang række funktionelle og smarte designs til mænd.

H2O så dagens lys i 1982, hvor Jens Knud Lind etablerede det anerkendte brand. Visionen bag brandet var at skabe sportstøj i enestående bomuldskvalitet, da bomuld både er fleksibelt og åndbart, og desuden har en høj grad af funktionalitet og holdbarhed. H2Os designs tager udgangspunkt i skandinaviske designtraditioner og nordisk minimalisme, men de har dog udviklet deres eget farverige og kendetegnende design med de røde, grønne og blå striber, som pryder langt de fleste af deres styles. De har fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig på de internationale modescener. Derfor vil du også se styles, der oser af den populære athleisure-trend, som i øjeblikket dominerer hele modeindustrien. Kort sagt skaber H2O komfortabelt og funktionelt sportswear med unikke pasforme og nyskabende designs til mænd. Deres sportstøj er ikke kun anvendeligt i forbindelse med sport, for det kan også bruges som casual wear, som giver dig et mere afslappet og hipt look.

Casual wear til den stilbevidste mand

Med H2O er du sikret sportstøj i høj kvalitet, og deres skandinaviske designtilgang kommer til udtryk via brugen af rene linjer, farverige detaljer og fokus på funktionalitet. De stræber efter at skabe kollektioner, der rammer et krydsfelt mellem sport og mode, så det både kan bruges i sportshallen og i gadebilledet. Deres mange styles til mænd kan både bruges på stranden, på arbejdet og i forbindelse med sportsaktiviteter, og det er netop dét, der gør det danske brand helt unikt. Når mange tænker på H2O, ledes deres tanker ofte tilbage på de velkendte og populære badesandaler i et sort- og hvidstribet design og med H2O skrevet i rød, blå og grøn på fronten. Med disse badesandaler er der tale om en vaskeægte 90’er-klassiker, som jævnligt kunne spottes i svømmehaller, sportshaller eller daginstitutioner. Generelt dominerede de primære farver, rød, blå og grøn, samtlige af deres styles i 90’erne, og de gode retrostyles har faktisk fået et comeback. Sandalerne har blandt andet fået nyt liv i de sene 10’ere, og derfor findes de nu i genfortolkede og unikke designs, der bærer præg af tidens absolut største trends og tendenser.

H2O gør comeback med farvestrålende kollektion

Udover den retro badesandal har H2O også nyfortolket en række andre styles, farver og designs i et designsamarbejde med S.T. Valentin, der har resulteret i en moderne og tidssvarende kollektion. Der er tale om en såkaldt ”limited edition”-kollektion med tre nye styles i et oplag på kun 100 styk: en T-shirt, en sweater og et par shorts. Selvom H2O fornyer sig, går de dog ikke på kompromis med deres materialer, og derfor er alle tre styles stadig udarbejdet i 100 procent bomuld. Det er især farverne og bomuldskvaliteten, som H2O genkendes på, og derfor er de naturligvis også bærende i ”limited edition”-kollektionen. Det betyder også, at de med kollektionen både rammer dem, der kan huske tøjet og måske selv har gået med det i 80’erne og 90’erne, samt den gruppe af stilbevidste unge mænd, der har taget mærket til sig de senere år. Kendetegnende for kollektionen er, at gamle klassikere har fået nyt liv, og at man på fineste vis har formået at skabe nyfortolkninger, der stadig er tro mod H2Os autentiske udtryk og kvalitet.

Filter

10 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1