Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

HAGLÖFS

Haglöfs er en af Skandinaviens største leverandører af outdoor-tøj og -udstyr til et aktivt udeliv. Funktionalitet, ergonomi og kvalitet er i højsædet, når du allierer dig med det svenske brand, og i vores udvalg her på siden finder du alt fra friluftstøj og rygsække til soveposer, fodtøj og meget, meget andet. Haglöfs produkter er perfekte til friluftsaktiviteter på topniveau, men også til den daglige tur til og fra arbejde eller skole. Med produkter fra det svenske brand findes der ikke flere undskyldninger for ikke at opholde sig ude i den fri natur, for med Haglöfs er du nemlig sikret produkter i høj kvalitet til enhver situation.


Historien bag Haglöfs


Haglöfs så første gang dagens lys i 1914, da svenskeren Victor Haglöf begyndte at udvikle og fremstille rygsække på forældrenes går i Torsång i Sverige. I begyndelsen cyklede Victor Haglöf rundt til de omkringliggende gårde for at sælge de hjemmelavede rygsække, men allerede i 1916 blev virksomheden registreret, og derfra gik det kun fremad. I 1953 åbnede virksomheden sin allerførste fabrik, således Victor Haglöf kunne fokusere på at udvikle på de eksisterende og skabe nye design. Er du altså på udkig efter en Haglöfs rygsæk, er du endt det rigtige sted. Hos Miinto.dk finder du et bredt udvalg af smarte og funktionelle rygsække fra det svenske outdoorbrand.


Nyd naturen på nærmeste hold med Haglöfs


Da Haglöfs blev grundlagt, var visionen at gøre livet lettere for de mennesker, hvis primære arbejdsplads var naturen. Senere inkluderede det dog også mennesker, som blot var nødt til at takle udendørslivet hver evig eneste dag på den ene eller anden måde. Produkterne fra Haglöfs skulle gøre det mere enkelt og lige til at opholde sig uden i al salgs vejr, og den dag i dag er brandet stadig med til at inspirere mennesker til at bevæge sig ud i naturen lidt oftere. Lad dig inspirere af deres funktionelle jakker og bukser, hvor slidstærke materialer samt sublim åndbarhed er i fokus. Derudover kan visse bukser omdannes til shorts, mens nogle jakker har aftagelige hætter, justerbare bånd og ærmer samt høje kraver, der i den grad kan afskærme for vind, regn, sne og slud. Ligesom Fjällräven og Helly Hansen stiler også Haglöfs efter at blive forbrugernes foretrukne friluftspartner, som sæson efter sæson leverer outdoortøj og -udstyr i høj kvalitet og i moderne design, der gør dem anvendelige til dagligt brug.


Haglögs har en grøn dagsorden


Hos Haglöfs er miljøet alfa og omega, og derfor stræber brandet hele tiden efter at mindske deres aftryk mere og mere. Det gør de blandt andet ved at skabe en grønnere produktion med mindre CO2-udslip og kemikalier. Ifølge Haglöfs har vi alle et fælles ansvar for at passe på den verden, vi lever i, og på samme måde som vi efterlader os fodspor i sneen eller i sandet, efterlader vi også et aftryk på planeten. Brandets stræben efter en grønnere dagsorden går dog ikke ud over kvaliteten af produkterne, for i deres optik går miljøbevidsthed hånd i hånd med funktionalitet, anvendelighed og flotte design. Hos Miinto.dk finder du et væld af produkter fra Haglös, og uanset om du er på udkig efter en Haglöfs rygsæk, en vinterjakke eller et par vandrestøvler, finder du det her på siden. Vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg, således du altid er garanteret de nyeste produkter fra det populære outdoorbrand.

Ryd alle filtre

Haglöfs

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.