Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HALE BOB

Daniel Bohbot er den kreative designer bag brandet Hale Bob, som nyder stor popularitet hos mange af verdens førende stjerner. Derfor ses modetøj fra Hale Bob ofte på kendte og smukke kendisser såsom Paris Hilton, Britney Spears, Heidi Klum, Sharon Stone, Eva Longoria og Halle Berry.

Derudover er dametøj fra Hale Bob ofte fast inventar på store tv-serier såsom Ellen DeGeneres Show og Desperate Housewives, samtidig med at musikinteresserede ofte kan spotte farverige kjoler fra Hale Bob i musikvideoer. Den store succes er et symbol på, at Hale Bob har formået at skabe en unik kombination af feminint og elegant design.

Daniel Bohbot blev født i Marokko, men voksede op i modemekkaet Paris, og i 2001 rykkede den kreative designer til Los Angeles for at lancere Hale Bob. Derfor er Hale Bob også inspireret af de hotteste trends i modebranchen såvel som de herskende strømninger hos kendte i Hollywood.

Derudover er Hale Bob drevet frem af visionen om, at kvinder skal føle sig smukke, selvsikre og komfortable, hvorfor brandet er garant for et feminint, farverigt og elegant look, samtidig med at brandets produktsortiment er udført i silke.

Ryd alle filtre

Hale Bob

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.