Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

HAN KJØBENHAVN

Han Kjøbenhavn er streetwear i sin reneste form. Det danske brand har et mål om at tage dig med på en rejse med deres kreationer, og det gør de ved at skabe kreative og nytænkte styles i absolut højeste kvalitet.

Historien om Han Kjøbenhavn starter i København tilbage i 2008. Siden da er mærkets popularitet eksploderet, og de har i dag butikker i både Paris og New York. Mærket overrasker og provokerer til deres fashion shows, og deres fremvisninger til eksempelvis Fashion Week går bestemt ikke ubemærket hen. Deres kompromisløshed og konstante stræben efter at skabe anderledes mode går igen i alt, hvad de gør. Vil du have tøj, der i særdeleshed er noget ud over det sædvanlige, skal du derfor holde øje med Han Kjøbenhavn.


Historien om et par solbriller


Da Han Kjøbenhavn først så dagens lys, var deres fokus på solbriller. Det er fortsat en stor del af deres sortiment, og du kan dermed finde et væld af shades fra dette danske brand. Målet for brandet er at skabe solide og holdbare solbriller i gode kvalitetsmaterialer. Det vil sige, at du får letvægtsstel, der kan justeres og tilpasses netop dig. Samtidig kan du være sikker på, at solbrillerne kan holde til lidt af hvert på alle de eventyr, du drager ud på.

I dag indeholder deres produktlinje meget mere end blot solbriller. De skaber lækkert herretøj til dig, der ikke vil gå på kompromis med din personlige stil. Det er tøj, der skiller sig ud fra mængden, og som ikke går ubemærket hen i gadebilledet. Iklæder du dig Han Kjøbenhavn fra top til tå, kan du forvente at opnå et look, der er noget for sig. Du kan imidlertid også vælge blot at implementere elementer fra Han Kjøbenhavn i dit look og derved gøre det til dit helt eget. Mulighederne er mange.


Kompromisløst dansk design


Han Kjøbenhavn har nogle stærke danske rødder. De lader sig inspirere af streetmiljøet i de københavnske gader og finder derudover en stor del af deres inspiration i den danske arkitektur. Det er imidlertid samtidig et brand, der formår altid at være med på de seneste nye trends – på deres egne præmisser, naturligvis. De går nemlig aldrig på kompromis med deres gennemførte designmentalitet, og det er netop noget af dette, der har været med til at skabe det stærke brand, som Han Kjøbenhavn er i dag. Det er da også et mærke, der flere gange er blevet fremhævet i prominente modemagasiner som et mærke, du skal holde øje med. Er du interesseret i gennemtænkt herremode, er dette altså er brand for dig.

Han Kjøbenhavn disker flere gange årligt op med nye kollektioner, som byder på deres seneste påfund. Derudover har de en ongoing basiskollektion. Her finder du altid lækre hoodies, sweatpants og T-shirts i udsøgt bomuld. The Daily Collection kan inkorporeres i enhver garderobe og kan styles op og ned, som det passer dig. De skiftende kollektioner byder på mere skelsættende og kreative design, som gør netop dit look til noget helt særligt. Hvad enten du tør at gå all in på kreative kreationer, eller du foretrækker et mere enkelt og stilrent look, kan du finde tøj og solbriller fra Han Kjøbenhavn, som er lige i øjet.

Ryd alle filtre

Han Kjøbenhavn

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.