Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HARRIS WHARF LONDON

I London finder du en perle af et modehus, som du måske allerede har hørt om. Tæt på den smukke Regent’s Canal ligger Harris Wharf London, som er et moderne modehus, der lader sig inspirere af klassikere og holdbare traditioner. Siden 2010 har Harris Wharf London beriget både mænd og kvinder med smukke silhuetter, enkelthed og tekstilhåndværk af højeste kaliber, og brandet har i dag vokset sig til en nymoderne klassiker.

Udvalget hos Harris Wharf London byder på alt fra klassiske og lige blazere til smukke skjorter og suits og smukt overtøj. Fællesnævneren er den høje kvalitet, de tidløse snit og tøjets anvendelighed. Her får farverne lov til at være neutrale og stilrene, så du så nemt som ingenting kan bruge tøjet fra det engelske modehus på kryds og tværs.

Hos Miinto har vi selvfølgelig sørget for et stort udvalg af tøj fra Harris Wharf London. Du finder et stort udvalg til både herrer og damer, og vores udvalg byder i særdeleshed på masser af skønne frakker og blazere, som kan bruges på arbejdet, til de festlige anledninger eller til noget helt tredje.


Historien bag Harris Wharf London


Tilbage i 2007 flyttede to søskende til London, nemlig Giulia og Aldo Acchiardi. Her fandt de hurtigt massevis af inspiration, hvilket i 2010 førte til deres første kollektion under navnet Harris Wharf London. Men passionen og talentet kom ikke bare fra tilfældige steder. De var nemlig vokset op i en familie, der havde haft hænderne i både tekstilarbejde og tekstilinnovation, og hurtigt blev Harris Wharf London også særligt kendt for de fantastiske materialer.

I dag rummer modehuset nye kollektioner hvert eneste år, hvor filosofien er den samme. De går nemlig efter høj kvalitet, tidløse snit, ready-to-wear og nul kompromisser. I dag står Giulia Acchiardi i spidsen for modehuset, og hun har en baggrund med en designskole i London og har tidligere arbejdet som praktikant for både Alexander McQueen og Vivienne Westwood. Da hun fik idéen til Harris Wharf London, fik hun sin bror med på projektet, som på det tidspunkt var i gang med at studere økonomi.


Bæredygtighed og ærlighed på dagsordenen


Harris Wharf London er i dag synonym med ærligt design af den bedste kvalitet. Og her er bæredygtighed også et stort fokus. Kollektionerne er minimale og enkle, hvor små detaljer gør hvert enkelt design til sit helt eget, og hvor de traditionelle snit og silhuetter får lov til at leve videre på fineste vis. Harris Wharf London producerer styles, der kan holde i mange år, og som kan bruges i forskellige sæsoner.

Samtidig prioriteres de bæredygtige valg højt. Det gælder både for materialernes holdbarhed, genanvendte materialer og netop idéen om det sæson- og tidløse design, som du kan bruge på alle fire årstider.

For at reducere deres miljømæssige aftryk yderligere anvender de digitale systemer, der går ind og skærer materialerne præcist, og dermed får de mest muligt ud af produktionen. Derfor kan du være helt sikker på, at Harris Wharf London ikke kun har det smukke design for øje. Her spiller bæredygtighed og ærlighed en stor rolle hele vejen – fra den første streg er sat på papiret, til at du står med din nye blazer, kjole eller jakke i hånden.


Et sortiment med noget for alle


Der er særligt én ting, som vi er vilde med hos det engelske modehus. Ofte møder du kollektioner, der rummer mange smukke design, men som kan være svære at kombinere med forskellige styles fra din garderobe. Harris Wharf London har forstået præmissen i tidløshed og appellerer til både mænd og kvinder, der elsker de uundværlige klassikere i neutrale farver.

I vores sortiment finder du alt til din garderobe, og særligt overtøj og blazere dominerer vores udvalg. Her finder du fantastiske jakker og frakker til både mænd og kvinder, hvor der er noget for enhver smag. Måske er du vild med den korte, simple trenchcoat med en enkel krave, eller måske vil du gerne have en lang, lige frakke med feminine detaljer, som du kan bruge til både hverdag og til fest?

Vores sortiment byder også på et væld af forskellige blazere, som vi vist godt kan sige, er en spidskompetence hos Harris Wharf London. Her finder du både den figursyede blazer til kvinder, blazeren med et lige snit og en oversized version, så du kan klæde dig, som den kvinde du er, og samtidig give din stil lov til at skinne igennem. Til mænd finder du smukke blazere, der både kommer som enkeltradet og dobbeltradet, og du kan samtidig også finde matchende bukser, så du får det helt rigtige suit, som du aldrig bliver træt af.


Smukke kjoler og underdele til kvinder


Det engelske modehus har virkelig fingeren på pulsen, når det gælder overtøj og blazere til kvinder, men det er langtfra det eneste. Vi har nemlig også et udvalg af kjoler og underdele fra Harris Wharf London, så du kan få en komplet garderobe, som skaber ro, og som du altid kan regne med.

Alle kjolerne er kendetegnet ved deres simpelhed, og du kan tydeligt fornemme den røde tråd mellem alle styles fra de forskellige kollektioner. De er ideelle under en smuk blazer og med et par sko, der definerer dit look, hvor smukke accessories også pynter. Af underdele kan du finde både nederdele og bukser, der ligeledes er evige favoritter, som er neutrale, stilrene og emmer af sofistikation.


Shop Harris Wharf London hos Miinto


Miinto er blevet grundlagt for at give dig muligheden for at shoppe luksusbrands til de bedste priser, hvor det hele er samlet på ét sted. Derfor hører det engelske modehus selvfølgelig til hos os, hvor du får udsøgt kvalitet, der allerede er blevet ikonisk og et statement i garderoben på sin helt egen måde. Vi sørger hele tiden for at opdatere vores udvalg, så du får de nyeste kollektioner, og så der altid er fornyelse, når du er på jagt efter nye fund til din garderobe. Shop løs lige her på siden, og så sørger vi for at sende din bestilling hjem til dig hurtigst muligt.

Ryd alle filtre

Harris Wharf London

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.