Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Havaianas

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HAVAIANAS

Her på siden finder du hele Miintos udvalg af sandaler fra Havaianas. Havaianas er kendt for deres flip flop sandaler, som er elsket af mange. Havaianas er et brasiliansk brand med et verdensomspændende image, idet sandaler, klipklappere og sko fra Havaianas sælges i de fleste lande i verden. Havaianas præsenterede den første kollektion af klipklappere tilbage i 1962, som var inspireret af den japanske Zori-sandal, og brandet gør stadig en dyd ud af, at brandets sandaler og flip flops er udført med samme karakteristika. Oprindeligt blev de klassiske tå-split sandaler kun fremstillet i en kombination af hvid og blå, men en produktionsfejl i 1969 mundede ud i en anden farve, og det blev starten til at tilbyde Havaianas sko i alle farvepalettens nuancer. I dag kan de også fås med prints og mønstre, så der er noget for hele familien, og den nuværende kollektion er en sand eksplosion af farver, print og mønstre, som alle helt sikkert vil gøre dig let til fods dagen lang.


Verdenskendte flip flop sandaler


Havaianas er i dag et brand med salg over hele verden, og alle modeelskere og trendsættere har stiftet bekendtskab med de farverige og lækre flip flop sandaler fra brandet. Med andre ord – Havaianas er garant for fodtøj i alskens farver og design, som matcher ethvert sommeroutfit til moderigtige mænd og kvinder. Derudover er Havaianas synonym med sandaler, sko, klipklappere og flipflops med stor komfort, idet produkternes velkendte gummisål gør det yderst behageligt for fødder, ben og ryg at fare omkring i fodtøj fra brandet, hvad end du bruger dem til at slappe af i, er på strandferie eller skal ud at shoppe.

Havaianas store succes har fået brandet til at udvide produktsortimentet og arbejder hele tiden på at udvide og fastholde det gode design og den høje kvalitet, som kunderne over hele verden kender og elsker. Miinto.dk har et bredt udvalg af flip flop sandaler fra Havaianas, som du kan se her på siden. Du kan i menuen til venstre navigere mellem farve og størrelse, så det er nemt for dig at finde præcis det item, du leder efter. Vi har altid gratis fragt ved køb over 499 kr og hurtig levering. Find din næste favorit klipklappere her og støt den lokale handel i Danmark, da vi samarbejder med mere end 200 butikker landet over. God fornøjelse.

Ryd alle filtre

Havaianas

Side 1 Af 2