Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

HEARTMADE

Heartmade er et dansk modebrand, som første gang så dagens lys i hjertet af København tilbage i 1998. Brandet skaber forførende og feminine design til den stilbevidste kvinde, der ønsker at iklæde sig styles, der fremhæver den kvindelige silhuet på fineste vis.

Heartmades filosofi og signaturstil er at kombinere et fint håndværk med specielt udvalgte materialer og print, og hvert år præsenterer de sæsonbestemte kollektioner, som består af accessories, sko og parfume. Akkurat som vi kender det hos danske Munthe og Karen by Simonsen.

Find et væld af styles hos Miinto.dk fra det danske fashion-brand, der er kendetegnet ved kærligheden til tøj, som henvender sig til den moderne kvinde med stærk karisma, og som elsker at kombinere det feminine look med sofistikerede detaljer og klassiske silhuetter.


Heartmade – en dansk designperle


Heartmade blev skabt i 1998 af designeren Julie Fagerholt, og den dag i dag er det også hende, der sidder som kreativ drivkraft bag brandet. Derfor er der også en tydelig rød tråd i alt, hvad Heartmade har lavet gennem tiden.

I begyndelsen blev Heartmade primært etableret som en eksklusiv couture-skrædder forbeholdt et mere snævert og eksklusivt kundesegment, og det viste sig at være en fremragende idé. Brandet fik nemlig stor succes, og blot to år senere, i 2000, gav Julie efter for den store efterspørgsel, der var på hendes forførende design. Derfor lancerede hun sin allerførste ready-to-wear kollektion, som blev modtaget med stor anerkendelse og respekt. Den vandt hende ovenikøbet den prestigefyldte danske fashion award ”Guldknappen”, som er en af Danmarks absolut ældste modepriser.

Guldknappen hylder brands, som formår at skabe kommerciel succes gennem en kombination af ekstravagant design og effektiv markedsføring, og dét må man sige, Heartmade gjorde. I 2010 vandt Julie Fagerholt endnu en gang Guldknappen, og dermed kan Heartmade betragtes som en dansk designperle, der leverer unikke design og sublim kvalitet helt ud til fingerspidserne i alle kreationer.

Vil du have fat i noget af det bedste, som den danske modescene har at byde på, er Heartmade altså et oplagt sted at gå på jagt efter dine nye yndlingsprodukter.


Haute couture til den moderne og stilbevidste kvinde


Fra dag ét har visionen bag Heartmade været at forene den unikke detaljerigdom og de særprægede snit og pasforme, som kendetegner haute couture med anvendeligt ready-to-wear design. Julie Fagerholt skaber high-end mode, og uanset om du har set dig lun på en jakke, bluse eller kjole fra Heartmade, bliver hendes styles forbundet med eksklusivitet og luksus.

Brandets mange forskellige kollektioner oser af romantiske, tekstuelle og raffinerede snit samt unikke tekstiler og luksuriøse detaljer såsom franske blonder, antikke print og udsøgt broderi. Kombineret med et nordisk udgangspunkt giver dette interessante kreationer, der på én gang både er stilrene og modige. Eksempelvis ser vi mange styles fra Heartmade i spændende print i smukke farver. Når silhuetten samtidig er klassisk, opstår der en interessant kontrast, hvor det elegante og det unikke mødes på smukkeste vis. Det ser vi blandt andet med skjorter og blazere fra dette mærke.

Heartmade har en loyal kundeportefølje, der sværger til de eksklusive og iøjnefaldende kollektioner fra brandet, som lægger navn til alt fra moderigtige sko, skjorter, jakker, kjoler, smykker og meget mere. Den danske designperle udstråler godt håndværk og et skarpt øje for design, hvilket i den grad ses i materialevalg og det eminente fokus på detaljen.

Vi forstår derfor også godt, hvis du bliver den næste trofaste fan af Heartmade, for der er utallige smukke sager i sortimentet at vælge imellem fra netop dette brand.


Heartmade til alle livets små og store begivenheder


Kombinationen af klassisk og tidløst design og de specielle print, farver og materialer gør, at du kan finde items fra Heartmade til enhver lejlighed. Brug produkterne på kryds og tværs, og eksperimenter med dit look. Brug for eksempel flere mønstrede produkter sammen for et særpræget udtryk, eller lad ét mønster stå alene som et statement i dit outfit. Hvad end du foretrækker.

Mange af produkterne fra Heartmade blender smukt ind i hverdagsgarderoben, men kan samtidig også styles til diverse fester og festlige begivenheder. Kombiner for eksempel en skjorte i et fint mønster med en stram nederdel og høje sko, når du skal ud, eller tag en af de smukke halvlange kjoler fra Heartmade på til sommerfesten. Pifter du den op med højhælede sandaler, en clutch og dekorative smykker, er du klar til at indtage dansegulvet.

Den samme kjole kan bruges til hverdag, hvis du for eksempel kombinerer den med afslappede sneakers. Du kan også sætte et mere råt præg på den ved hjælp af læderstøvler og bikerjakke. Der er muligheder nok, så det gælder blot om at slippe fantasien løs. Heartmade kan bruges til alverdens forskellige begivenheder og passer perfekt til både fester, møder og lange dage på kontoret.

Fælles for størstedelen af produkterne fra Heartmade er, at de er skabt med blikket rettet mod den kvindelige figur. Formerne bliver hyldet med produkter, der er designet til eksempelvis at fremhæve taljen eller på anden vis sætte fokus på din silhuet. Uanset hvilke produkter du kigger på, kan du altså se feminine træk. Brandet er derfor perfekt for dig, der elsker femininitet og elegance, men som også gerne vil eksperimentere med dit look.


Lad dig forføre af Heartmade hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk er vi vilde med modetøj til kvinder, og Heartmade er naturligvis ingen undtagelse. Derfor sørger vi løbende for at tilføje nye, feminine styles til udvalget her på siden, således du altid kan finde ny inspiration fra det højtelskede brand.

Måske mangler du en feminin kjole med bånd i taljen, der på fineste vis fremhæver den kvindelige silhuet, en jakke i et antikt print eller en bluse i sprudlende farvekombinationer eller et boheme-inspireret print? Lad dig inspirere af Heartmades forførende univers, der i den grad bærer præg af særprægede og vovede styles, der skaber blikfang og giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed gennem din stil.

Her på platformen har vi samlet et bredt udvalg af Heartmade-styles fra butikker over hele landet. Du får altså adgang til butikker, som du sandsynligvis ikke ville have fundet ellers, og dermed får du et meget større udvalg at vælge imellem. Dét kan naturligvis gøre det lidt vanskeligere at vælge de styles, der skal fyldes i klædeskabet, for du kan hurtigt forelske dig i alverdens sager fra Heartmade. Tag blot et kig på kreationerne for at se, hvad der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere.

Ryd alle filtre

Heartmade

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.