Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Heartmade

Heartmade er et dansk modebrand, som første gang så dagens lys i hjertet af København. Brandet skaber forførende og feminine design til den stilbevidste kvinde, der ønsker at iklæde sig styles, der fremhæver den kvindelige silhuet på fineste vis. Heartmades filosofi og signaturstil er at kombinere et fint håndværk med specielt udvalgte materialer og print, og hvert år præsenterer de sæsonbestemte kollektioner, som består af accessories, sko og parfume. Akkurat som vi kender det hos danske Munthe og Karen by Simonsen. Find et væld af styles hos Miinto.dk fra det danske fashion-brand, der er kendetegnet ved kærligheden til tøj, som henvender sig til den moderne kvinde med stærk karisma, og som elsker at kombinere det feminine look med sofistikerede detaljer og klassiske silhuetter.

Heartmade – en dansk designperle

Heartmade blev skabt i 1998 af designeren Julie Fagerholt, og den dag i dag er det også hende, der sidder som kreativ drivkraft bag brandet. I begyndelsen blev Heartmade primært etableret som en eksklusiv couture-skrædder forbeholdt et mere snævert og eksklusivt kundesegment, og det viste sig at være en fremragende idé. Brandet fik nemlig stor succes, og blot to år senere, i 2000, gav Julie efter for den store efterspørgsel, der var på hendes forførende design. Derfor lancerede hun sin allerførste ready-to-wear kollektion, som blev modtaget med stor anerkendelse og respekt. Den vandt hende ovenikøbet den prestigefyldte danske fashion award ”Guldknappen”, som er en af Danmarks absolut ældste modepriser. Guldknappen hylder brands, som formår at skabe kommerciel succes gennem en kombination af ekstravagant design og effektiv markedsføring, og dét må man sige, Heartmade gjorde. I 2010 vandt Julie Fagerholt endnu en gang Guldknappen, og dermed kan Heartmade betragtes som en dansk designperle, der leverer unikke design og sublim kvalitet helt ud til fingerspidserne i alle kreationer.

Haute couture til den moderne og stilbevidste kvinde

Fra dag ét har visionen bag Heartmade været at forene den unikke detaljerigdom og de særprægede snit og pasforme, som kendetegner haute couture med anvendeligt ready-to-wear design. Julie Fagerholt skaber high-end mode, og uanset om du har set dig lun på en jakke, bluse eller kjole fra Heartmade, bliver hendes styles forbundet med eksklusivitet og luksus. Brandets mange forskellige kollektioner oser af romantiske, tekstuelle og raffinerede snit samt unikke tekstiler og luksuriøse detaljer såsom franske blonder, antikke print og udsøgt broderi. Heartmade har en loyal kundeportefølje, der sværger til de eksklusive og iøjnefaldende kollektioner fra brandet, som lægger navn til alt fra moderigtige sko, skjorter, jakker, kjoler, smykker og meget mere. Den danske designperle udstråler godt håndværk og et skarpt øje for design, hvilket i den grad ses i materialevalg og det eminente fokus på detaljen.

Lad dig forføre af Heartmade hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk er vi vilde med modetøj til kvinder, og Heartmade er naturligvis ingen undtagelse. Derfor sørger vi løbende for at tilføje nye, feminine styles til udvalget her på siden, således du altid kan finde ny inspiration fra det højtelskede brand. Måske mangler du en feminin kjole med bånd i taljen, der på fineste vis fremhæver den kvindelige silhuet, en jakke i et antikt print eller en bluse i sprudlende farvekombinationer eller et boheme-inspireret print? Lad dig inspirere af Heartmades forførende univers, der i den grad bærer præg af særprægede og vovede styles, der skaber blikfang og giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed gennem din stil.

Filter

218 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3