Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

HELLY HANSEN

Med Helly Hansen er du garanteret innovativt outdoor tøj til både mænd, kvinder og børn. De klæder hele familien på til opdagelser i det fri, og de går hverken på kompromis med funktionalitet eller kvalitet.

Siden brandet så lyset i 1877, hvor den norske kaptajn Helly Juel Hansen begyndte produktionen af jakker og bukser, er det kun gået fremad. Det har betydet, at det populære outdoorbrand i dag er førende inden for udvikling af funktionelt og pænt outdoor og sporty tøj til henholdsvis børn, kvinder og mænd. Helly Juel Hansen var dengang forud for sin tid, da han på enkleste vis skabte robust og holdbart tøj til søens mænd og kvinder, som var udarbejdet i hør og vædet i linolie. Af den grund er innovation også ét af nøgleordene i virksomheden, der med sine 140 år inden for branchen bliver ved med at skabe funktionelt regntøj, skiundertøj og meget andet til børn og voksne i hele verden.


Outdoor tøj med et twist


Mange forbinder ikke outdoor tøj med catwalks eller design, men netop dette har Helly Hansen gjort op med. Først og fremmest er det internationale modebillede de seneste år blevet domineret af athleisure-trenden, hvor der i høj grad er fokus på komfort, funktionalitet og pænt design. Med athleisure er du klædt moderigtigt på ud til fingerspidserne, men uden at gå på kompromis med komfort og fleksibilitet. Dette har Helly Hansen nydt godt af, og selvom den succesrige virksomhed har over 140 år bag sig, har de et blik rettet skarpt mod tidens trends og tendenser. Det betyder, at du finder jakker, skiundertøj, T-shirts, tasker og meget andet i moderigtige farver og mønstre. Med det populære brand er du altså ikke bare klædt praktisk på, men også smart. De er et enestående eksempel på, at funktionalitet sagtens kan forenes med design.


Fokus på innovative teknologier


Det hele startede med funktionelt og komfortabelt tøj udarbejdet i hør og vædet i linolie, men meget er sket siden da. Helly Hansen har, sammen med de allerbedste fagfolk, sørget for hele tiden at have en finger på pulsen i forhold til innovative teknologier. Derfor var brandet også nogle af de første, der lancerede outdoor tøj udarbejdet i åndbare samt vind- og vandtætte materialer. Uanset om du er på udkig efter regntøj, jakker, tasker eller skiundertøj, er du altså garanteret beklædning, som holder dig tør ved at holde fugt på afstand. Ligeledes justeres din kropstemperatur løbende takket være de åndbare materialer, så du hverken oplever at have det for varmt eller koldt. Det hele startede med funktionelt overtøj og bukser, men sidenhen har Helly Hansen udvidet deres sortiment, så du finder alt, hvad hjertet begærer i forhold til outdoor tøj og tilbehør. Du kan vide dig sikker på, at Helly Hansen hele tiden sørger for at udvikle sig og følge med nyeste teknologier, så både mænd, kvinder og børn er sikret det absolut bedste inden for outdoor tøj. Brandet er ikke kun en favorit blandt den almene dansker, men derimod også blandt professionelle sportsudøvere til lands, til vands og i luften.

Ryd alle filtre

Helly Hansen

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.