Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HERNO

Hos Miinto er vi vilde med modebevidste brands. Derfor er Herno naturligvis også en del af vores imponerende sortiment. Det italienske brand kombinerer nemlig de største designtraditioner med de nyeste tendenser i modebranchen. Med Herno kan du derfor være sikker på at være klædt rigtig godt på. Foruden det æstetiske har det ikoniske mærke nemlig også helt styr på sammensætninger af kvalitetsmaterialer. Derfor får du altid outfits i særklasse, når du vælger tøj fra Herno.

Her på siden har vi samlet er bredt udvalg fra det populære brand. Herno er kendt for sin eksklusive produktion af jakker til både mænd og kvinder. Her er der fokus på vand- og vindtætte modeller, hvilket er din garanti for overtøj ud over det sædvanlige. Jakkerne fra Herno passer derfor perfekt til det skandinaviske vejr, hvor regn og blæst ofte er dominerende. Hvis du vil undgå at fryse på de kolde dage og samtidig se moderne og smart ud, kan du med fordel kigge efter en jakke fra Herno.


Stort udvalg af overtøj af høj kvalitet til mænd og kvinder fra Herno


Med en jakke fra Herno får du meget mere end praktisk overtøj. Det italienske brand har nemlig en unik evne til at sætte fokus på detaljerne, så du får lækkert overtøj. Jakkerne er ikke bare behagelige at have på, de er også rigtig flotte at se på. Derfor betragtes Herno også som en af de førende italienske producenter inden for kvalitetsovertøj. Siden brandet blev etableret i midten af 1900-tallet, har mænd og kvinder over det meste af verden forelsket sig i de figurnære jakker af højeste kvalitet.

Netop pasformen er i fokus i de mange kollektioner fra Herno. Jakkerne sidder rigtig flot på kroppen, og de er som nævnt rigtig behagelige at have på. Der findes jakker i både korte og lange varianter, så du finder med stor sandsynlighed også en model, der passer til dine ønsker og behov. Alt overtøj er fremstillet med detaljer, der gør den enkelte jakke til noget helt specielt. Du kan eksempelvis vælge en jakke med hætte, der er både praktisk og giver et cool udtryk. Derudover kan du blandt andet vælge en jakke med bælte for at skabe en flot facon.


Shop Herno hos Miinto allerede i dag – vi leverer inden for 1-5 hverdage


Uanset om du leder efter en smart sommerjakke eller en jakke til vinterbrug, kan du formentlig finde den her på siden. Herno her nemlig fokus på at fremstille jakker til ethvert behov. Derfor er det italienske brand uden tvivl et go-to-brand, når du mangler udendørsbeklædning af høj kvalitet. Med overtøj fra Herno har du med stor sandsynlighed en jakke, som du vil elske at bruge i mange år. Jakkerne er nemlig designet med en særlig forståelse for farver, flot skrædderarbejde og minimalistiske design, som gør en jakke moderne sæson efter sæson.

Hos Miinto finder du altid mere end 3.000 brands til skarpe priser. Hvis du har fundet din favoritjakke fra Herno, kan du med fordel shoppe den allerede i dag. Vi leverer nemlig din pakke inden for en-fem hverdage. Du kan derfor se frem til at tage dit nye overtøj i brug snarest.

Ryd alle filtre

Herno

Side 1 Af 15

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.