Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Hestra

Hestra er et svensk brand, der er grundlagt af den svenske modevirksomhed Martin Magnusson & Co. Martin Magnusson & Co. kom til verden i 1936, og i de første år var virksomheden garant for handsker til skovhuggere. Martin Magnusson & Co. har hjemme i den svenske by Hestra, som også har lagt navn til virksomhedens mest populære brand – Hestra er dog et brand med stor international appeal. Hestra er et brand med stor fokus på kvalitet, og brandets store udvalg af handsker er produceret i lækre materialer såsom skind og læder.

Da Hestra er mest kendt for at designe handsker til skiløb, er mange af brandets handsker designet i samarbejde med professionelle skiløbere og snowboardere – denne konstellation har gjort Hestra til et førende brand på markedet for salg af handsker til skisport.

Tilfør et unikt touch af kvalitet

Hestra formår at designe og producere handsker til hverdagsbrug, og de lækre læder- og skindhandsker kan tilføre et unikt touch til enhver stil – handsker og luffer fra Hestra byder altid på kvalitet og unikt design. Derfor sælges handsker fra Hestra også i store dele af Europa såvel som i USA og Japan, hvor brandets store fokus på kvalitet er et hit hos skiløbere og mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder. Med andre ord – handsker fra Hestra er et must-have i din garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af lækre handsker fra Hestra til både mænd og kvinder. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

72 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1