Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Högl
Back

Högl

Högl er en østrigsk skoproducent, som blev lanceret i 1935 af Josef Högl, som havde et motto som lød: ’’Lille, men raffineret’’ – dette blev også kerne i designet af kollektionerne. Igennem årene har firmaet vokset samt inspireret kvinder med sin høje kvalitet og moderigtige sko. Tradition, innovative håndværk og lidenskab for sko, er de vigtigste ingredienser til succes, som kommer til udtryk gennem Högl’s kollektioner. I dag har Högl fået international anerkendelse, og er et af de mest populære skomærke blandt kvinder i Europa. Så mangler du et par moderne sko af høj kvalitet, så er Högl mærket for dig.

Kvalitet til dine fødder

Högl er garant for høj kvalitet, god komfort og fremragende pasform til dine fødder. Brandet bestræber sig på at forhøje deres innovative design for hver kollektion. Kollektionerne fra Högl bugner af ballerinasko, chelsea boots, støvletter, sneakers, sandaler og meget mere, så der er noget for enhver smag og anledning – uanset om det er til hverdagsbrug eller weekendens fester. Så forkæl dig selv og dine fødder med kvalitetssko fra Högl – det er et køb du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af moderigtige sko til kvinder fra Högl. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

223 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3