Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

HOKA ONE ONE

Hoka One One er et løbebrand, der designer løbe- og træningssko med støddæmpning og lavt drop. Formålet med brandets kollektioner er, at skoene skal hjælpe løbere og træningsglade mennesker med at få den rette aflastning til fødderne, så de kan yde maksimalt under aktivitet. Formålet er derfor blandt andet at designe sko, der stort set ikke vejer noget, for at sikre løberes naturlige fodafvikling.

I dag findes Hoka One One i mange online og fysiske butikker. Vi er derfor stolte af at kunne forhandle mærket hos Miinto, hvor du finder et bredt udvalg af forskellige løbe- og træningssko til både kvinder og mænd. Fordelen ved netop at købe dine løbesko fra Hoka One One er desuden, at du får et par cool og sporty sko, der også kan bruges i almindelige hverdagssituationer. Bolden ligger hos dig, men vi garanterer for, at du med et par sko fra Hoka One One får de bedste forudsætninger for gode trænings- eller løbeoplevelser.


Få den ultimative løbeoplevelse


Hoka One One blev etableret tilbage i 2009. Bag brandet står to franske trailløbere, som blandt andet har udtalt: ”Radikale ændringer bliver ofte til i forsøget på at løse simple problemer.” Med det var visionen altså dengang i al sin enkelhed at forbedre løbernes udholdenhed og i den forbindelse deres løbetider ved netop at designe et par sko, der kan gøre løbeturene op og ned ad bakker hurtigere. Dertil bestræbte de to franske trailløbere sig også på at forbedre hele oplevelsen ved løb på bakker.

Det viste sig hurtigt at blive en succeshistorie, og kort tid efter fik brandet stor opbakning. Den dag i dag bliver Hoka One One forhandlet over hele verden. Det skyldes blandt andet, at de mange forskellige løbe- og træningssko i sortimentet er designet på en måde, der først og fremmest giver en maksimal støddæmpning. Det skyldes blandt andet det lave hældrop på fire eller fem millimeter. Derudover er det fælles for alle løbe- og træningsskoene fra Hoka One One, at de er enormt komfortable at have på. Du kan derfor sagtens bruge dem i hverdagen også, hvis du drømmer om et par yderst behagelige og komfortable sko, der er designet med et Active Foot Frame-design.

Et Active Foot Frame-design er en såkaldt skål, der skal sikre, at du får den rette aflastning og støtte til hele foden, når du er i bevægelse. På den måde undgår du fodskavanker og skader, når du for eksempel løber eller træner. Skoenes lethed giver desuden en følelse af, at du næsten ikke kan mærke, du har sko på. Det gør altså løbeturene langt sjovere – specielt hvis du også overvejer at løbe blandt bakker eller på bukket terræn, der kræver ekstra stødabsorbering.


Hoka One One: løbesko i høj kvalitet


Som du garanteret allerede har opdaget, er det enormt vigtigt med et par gode løbesko i høj kvalitet. Hoka One One er derfor et eftertragtet løbebrand blandt mange glade løbere, der gerne vil give lidt ekstra for at sikre en høj kvalitet. De mange forskellige modeller blandt sortimentet her ligger i forskellige prisklasser. Kig dig omkring i sortimentet, og find de perfekte løbesko fra Hoka One One hos Miinto.

Ryd alle filtre

Hoka One One

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.