Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

HOLUBAR

Holubar er et prestigefyldt og autentisk amerikansk brand, der var første valg for mange professionelle bjergbestigere og outdoorsmen. På trods af stor succes, gik Holubar i dvale i starten af 80’erne, men blev i 2011 relanceret i Italien. Jakkerne er udviklet som nøjagtige kopier af gamle klassiske Holubar stilarter, ligesom Mountain parka båret af Robert De Niro i Deer Hunter eller jakken Clint, båret af Clint Eastwood i Eiger sanktion eller Expedition Parka bruges regelmæssigt i Antarktis missioner. Alle aspekter af Holubar’s arbejde er drevet af en religiøs respekt for arven af brandet og i dag forsøger de at forbedre produkterne og samtidig være tro mod deres autentiske historie.

Hold på varmen med Holubar

Holubar’s ambition er at inspirere andre, som vi gjorde i fortiden, ikke lade sig inspirere af, hvad de andre mærker gør. Kollektionerne fra Holubar bugner af kvalitetsjakker og frakker, som er producereret af gode materialer, så du er sikret god kvalitet. Så mangler du en lækker varm jakke eller frakker til de kolde sæsoner, så er Holubar et must-have brand i din garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af jakker og frakker til mænd og kvinder fra Holubar. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Holubar

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.