JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Hope

Hope (43)

 

Hope er et svensk brand med en enestående evne til at berige fashionistaer og trendsættere med modetøj, og brandet er en stor kontrast til nogle af modebranchens mere mainstream brands. Hope er sendt i verden af de kreative designere Ann Ringstrand og Stefan Söderberg, og det svenske brand sendte den første kollektion af dametøj på gaden i 2002 – i 2005 lancerede Hope den første kollektion af modetøj til mænd.
 
Brandets evne til at spotte trends og omsætte dem til unikt modetøj har betydet, at Hope i dag er et populært brand i og uden for Sverige, og modetøj fra Hope sælges i mere end 15 lande over hele verden – Hope har også åbnet otte konceptbutikker. Succesen er ingen tilfældighed, da designteamet hos Hope har formået at skabe high-end modetøj, der er beriget med et råt, moderne og stilrent look med stor karisma.
 
Derudover er Hope garant for modetøj, der ikke går på kompromis med artiklernes kvalitet, og brandets produktudvalg er udført i eksklusive materialer og resultatet af fremragende håndværk – Hope formår at designe modetøj med et moderne look og en unik pasform. Derfor har Hope også vundet flere prestigefyldte titler såsom ”Designer of the Year” i Sverige i 2005 såvel som Guldknappen i 2010. 
Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

43 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands