Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands HUB

HUB (14)

HUB sko er karakteriseret ved modesko med et urbant look. HUB sko er beriget med mangfoldige farvekombinationer og lækre detaljer. Derfor er HUB et kreativt brand med stor fokus på at forsyne trendsættere og modeelskere med unikt design i kvalitetsmaterialer, hvorfor dame- og herresko fra Hub henvender sig til fashionable unge med et kreativt sind. 

HUB Footwear er en hollandsk producent af modesko til mænd og kvinder, som sendte den første kollektion af herre- og damesko på gaden i 2004. Hub sko blev lanceret med en mission om at bryde den klassiske indstilling til design af modesko, hvorfor HUB sko er karakteriseret ved dame- og herresko, som hele tiden formår at portrættere de skiftende trends i verdens mange millionbyer.

HUB blev grundlagt af de kreative ildsjæle Huub van Boeckel og Tim Rompa, som gennem hele livet har været inspireret af de mange kulturelle strømninger i verdens storbyer. Derfor er Hub designernes forsøg på at kombinere de mange inspirationskilder med mode, hvorfor Hub er garant for kreativt design og lækre materialer.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

14 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands