SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

SUMMER SALE - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands HUB
Back

HUB

HUB sko er karakteriseret ved modesko med et urbant look. HUB sko er beriget med mangfoldige farvekombinationer og lækre detaljer. Derfor er HUB et kreativt brand med stor fokus på at forsyne trendsættere og modeelskere med unikt design i kvalitetsmaterialer, hvorfor dame- og herresko fra Hub henvender sig til fashionable unge med et kreativt sind. 

HUB Footwear er en hollandsk producent af modesko til mænd og kvinder, som sendte den første kollektion af herre- og damesko på gaden i 2004. Hub sko blev lanceret med en mission om at bryde den klassiske indstilling til design af modesko, hvorfor HUB sko er karakteriseret ved dame- og herresko, som hele tiden formår at portrættere de skiftende trends i verdens mange millionbyer.

HUB blev grundlagt af de kreative ildsjæle Huub van Boeckel og Tim Rompa, som gennem hele livet har været inspireret af de mange kulturelle strømninger i verdens storbyer. Derfor er Hub designernes forsøg på at kombinere de mange inspirationskilder med mode, hvorfor Hub er garant for kreativt design og lækre materialer.

Filter

10 resultater

  • 1
  • 1