Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands HUF

HUF (142)

HUF er et amerikansk brand med en unik evne til at forene casual og urbant modetøj med strømninger i skateboard-verdenen, og brandet blev lanceret som en modebutik i 2002 – siden er HUF blevet synonym med et populært tøjmærke med base i LA. Det amerikanske brand er skabt af Keith Hufnagel, som rykkede fra New York til San Francisco for at forfølge drømmen om en karriere inden for professionel skateboarding.

Det var i San Francisco, at Keith Hufnagel lancerede HUF, men den moderne version af brandet har taget skridtet videre til LA. Og her er brandet garant for et casual og moderne look, der er inspireret af de nyeste trends inden for skateboarding, samtidig med at de hotteste trends i modebranchen også skinner igennem. HUF er, med andre ord, synonym med et unikt look med masser af personlighed, karisma og karakter.

Derudover er brandets udvalg af tees, jeans, hættetrøjer, sweatshirts, skjorter, huer, bælter, tasker, caps og sko også beriget med flotte motiver, print og detaljer, der fremhæver brandets unikke look – med modetøj, sko og accessories fra HUF vil du med garanti skille dig ud fra mængden. Det urbane look med et casual touch er kommet for at blive, og det betaler sig at holde et vågent øje med modeartikler fra HUF. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

142 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands