Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

IMPERIAL

Imperial er et italiensk brand, der blev grundlagt i 1978 af Adriano Aere og Emilia Giberti med den idé at have et koncept af modetøj der har fokus på den personlige stil. Imperial’s stil er funktionel og med deres store forståelse for mode, har de skabt tøj med forskellige materialer samt anderledes snitmønstre. I dag har Adriano Aere og Emilia Giberti mere end 200 ansatte, 20 mono-brand butikker på verdensplan.


Øje for detaljerne


Imperial har skabt et brand til den mode- og kvalitets bevidste kvinde, hvor der er ekstra fokus på detaljerne. Alle produkterne fra Imperial er elegante og utrolig velsiddende, og kan bruges til både hverdag og fest. Til hverdag kan de styles med en fed sneakers og til fest kan de piftes op med lækre smykker og et par stilletter.

Det italienske modebrand er kendt for sine klassiske, tidløse design, som kan give stor glæde til garderoben både i dag og flere år frem. Selvom Imperial er meget tro mod den klassiske stil, kan du stadig nemt finde design, som hylder den sidste nye trend på en elegant og stilfuld måde. Er du derfor på udkig efter noget særligt, eller ønsker du bare at tilføje flere tidløse design til dit klædeskab, kan du med fordel tage et kig på den italienske designers sidste nye kollektion her på siden.


Imperials design – et musthave for enhver modebevidst kvinde


Netop fordi denne designer har øje for detaljen og det klassiske look, mener vi bestemt, at brandet er et musthave i garderoben hos enhver modebevidst kvinde. Hemmeligheden til færre tøjkriser og frustrationer over ikke at vide, hvad man skal have på, er de tidløse, minimalistiske design.

Denne italienske designer kombinerer sine kollektioner med både minimalistiske, festlige og sprudlende styles, som gør det nemt at sammensætte de forskellige design på kryds og tværs af kollektioner. Det er derfor nemt at gøre stor brug af dine styles fra Imperial, da du nemt kan sammensætte dem, som det passer dig.

Ligeledes kan du nemt style dit tøj fra denne elegante modedesigner med det tøj, du allerede har hængende i klædeskabet. De tidløse design gør det nemt at finde nye kombinationer i garderoben. En ny blazer eller bluse fra Imperial kan altså give fornyet glæde til dine gamle jeans, nederdele, chinos og kjoler. Du slipper derfor også for de mange frustrationer over tøjkriser om morgenen, da de klassiske styles gør det nemt at matche og kombinere dit tøj med hinanden.


Klæd dig på til enhver begivenhed med Imperial


Ud over at Imperial laver smukt tøj til hverdag, laver de også alt fra flotte bukser og bluser til kjoler og nederdele til de mere festlige begivenheder. Om det er til brylluppet, den runde fødselsdag eller nytårsfesten, du er på udkig efter et outfit til, har Imperial helt sikkert det, du leder efter. Med flotte farver, mønstre og snit tilbyder det italienske modemærke et stort udvalg af tøj til festlige begivenheder.

Imperial byder på både glitter og minimalisme i deres design. Netop fordi deres styles er klassiske, finder du nemt et elegant look til den helt store fest i det store udvalg her på siden. Med deres tidløse og raffinerede tilgang til moden vil du kunne finde den nye favoritkjole til alle årets fester. Dit nye festtøj fra Imperial vil samtidig ikke kun give stor glæde her og nu, men vil kunne bruges og bringe lykke mange år frem til alle de fester, der måtte komme. Denne italienske designer gør dig altså klar til alle livets og årets helt store begivenheder.


Imperial, Ganni, Balenciaga og mange flere


Hos Miinto elsker vi mode, og det kommer til udtryk i vores store udvalg af brands til både kvinder, mænd og børn. Vi har derfor sørget for at samle nogle af de helt store modehuse sammen med de mindre, men lige så lækre designere, så du altid kan finde dine favoritter hos os. Vores sortiment er baseret på det fysiske udvalg hos vores tilknyttede danske modebutikker, og det er både din sikkerhed for tøj af høj kvalitet, og for at vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste styles og trends.

Hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af lækre styles til kvinder fra Imperial. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele Miintos sortiment nedenfor og bliv inspireret af Imperials lækre design. Husk at du altid kan sortere mellem kategori, størrelse og farve i menubjælkerne ude i venstre side, så du nemmere kan få et godt overblik over vores udvalg af Imperial. Se hele det store udvalg nedenfor og rigtig god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Imperial

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.