Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Inwear

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

INWEAR

InWear skaber mode med masser af karakter til den cool city-pige. Det er tøj til kvinder med stærke personligheder, som tør skille sig ud og lege med forskellige looks. Deres kreationer er håbefulde, optimistiske og fulde af fine detaljer.

I sortimentet fra dette danske mærke finder du tøj, der er tilpasset det urbane liv. Det er til dig, der gerne vil have mulighed for at udtrykke din personlighed gennem din stil, og som har en stærk profil. Tøjet er tilpasset bypigen, der ofte har meget fart på, og som ved, hvem hun er. Du finder derfor også mange unikke styles i udvalget fra danske InWear.


Et brand med personlighed og kant


InWear har eksisteret i mere end 50 år. I al den tid har deres hovedmål været at skabe cool styles til stilbevidste kvinder, der ved, hvad de vil have. De vægter den stærke personlighed højt, og de gør derfor også meget ud af at skabe items, der er noget for sig. Det skal være muligt for dig som moderne kvinde at udtrykke dig gennem din stil, og det bidrager InWear i særdeleshed til. Med øjnene fast rettet mod selvstændige, seje kvinder i bylivet skabes InWears kreationer. Der er altid fokus på at skabe stærke og feminine looks, der er optimerede til det hektiske og inspirerende storbyliv.


Moderne og lækre pasformer, der går rent hjem


Noget af det, der er i højsædet hos InWear, er pasformen. Deres styles er ganske enkelt skabt med henblik på at give dig det perfekte fit. Det vil sige tøj, der føles behageligt at have på, og som derfor giver dig mulighed for at leve dit liv til fulde. Samtidig betyder det naturligvis, at der er gjort noget ud af at skabe snit, der får dig til at blive den allerbedste version af dig selv.

Den moderne kvinde skal ikke holdes tilbage af sit outfit, og derfor er det netop væsentligt at fokusere på den gode pasform. Det betyder, at du hos InWear får kreationer, som du uden tvivl vil elske at have i garderoben. Det er tøj, som du vil nyde at tage på, og som lader dig være den bedste version af dig selv hver eneste dag.


Detaljeorienteret design i høj kvalitet


Netop fordi InWear skaber mode til den moderne city-girl, er der også megen fokus på den gode kvalitet hos dette brand. Tøjet skal være tilpasset en hektisk hverdag, og derfor skal det også kunne holde til noget og føles skønt at have på. Noget af det særlige ved de mange design fra InWear er derfor også netop materialernes særpræg og fine detaljer. Generelt gælder det, at en stor del af brandets unikke udtryk ligger i detaljerne, som er højt prioriterede.

Hvad end du shopper bukser, kjoler eller overtøj fra dette mærke, kan du således vide dig sikker på, er der er gjort noget ud af både at udvælge materialer, tilpasse snittet og tilsætte de helt rigtige detaljer, som får hver eneste item til at være noget for sig. InWear er til den stilbevidste bypige, der har en stærk karakter, og som ikke er bange for at fremhæve dette gennem sit look.

Ryd alle filtre

InWear

Side 1 Af 6

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.