Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

IPANEMA

Ipanema er et brasiliansk brand med en stor stjerne hos fashionistas og trendsættere i store dele af verden, og det brasilianske brand er opkaldt efter den mest glamourøse bydel i Rio de Janeiro, hvor brandet har base. Den charmerende bydel er også hjemsted for et væld af kulturer og har ageret inspirationskilde for mange af Ipanema’s nye styles – det farverige design og afslappede look er en tro kopi af bydelen.

Trendy touch og afslappet look

Ipanema har været at finde på den internationale modescene i flere år og har opbygget en loyal fanskare af trendsættere, fashionistas og modeikoner, og den store succes er ingen tilfældighed. Det store udvalg af sandaler er udført med et afslappet look og et trendy touch, der er et perfekt match til et smart og cool sommeroutfit – Ipanema tilhører eliten, når modeelskere skal forkæles med et stort udvalg af sandaler. Derfor har det populære brand også lanceret en kollektion, der er designet i samarbejde med den verdenskendte, brasilianske model Gisele Bündchen – og kollektionen var et hit, så snart den ramte modebutikker over hele verden. Sandaler fra Ipanema er et must-have, når strand- og sommeroutfittet skal luftes, og det store sortiment af sandaler appellerer til alle modeelskere med stil og attitude.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af sko til mænd og kvinder fra Ipanema. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Ipanema

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.