Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

IRO

Brandet IRO stammer fra Paris og det blev lanceret i 2005 af Laurent og Arik Bitton. De havde begge en kærlighed til rock musik, og da de valgte at starte deres eget brand vidste de at musikken skulle være deres inspirationskilde. Brandet har en nonchalant følelse blandet med vintage, og Laurent og Arik fik også inspiration rundt omkring i deres omgangskredse. Med andre ord - tøj fra IRO er derfor et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde.


Vintage og god kvalitet


IRO har skabt utallige af fede kollektioner, som ofte er inspireret af rockmusikkens verden samt et strejf af vintage. Derudover er der lagt stor fokus på lækre materialer og derved god kvalitet – dette gør at du er sikret et lækkert stykke tøj, som du kan nyde lang tid fremover. Derudover har IRO sørget for god pasform, så du kan føle dig tilpas til tøjet og derved føle dig mere selvsikker. Alt dette har medført den store succes, som brandet har opnået gennem årene og derfor er elsket af fashionistas verden over den dag i dag.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af kvalitetstøj til stilsikre kvinder fra IRO. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

IRO

Side 1 Af 8

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.