Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Issey Miyake

Issey Miyake er en japansk modedesigner og duft connaisseur. Han er kendt for sine tøjdesigns, udstillinger og dufte. Brandet blev lanceret i 1970 under navnet Miyake Design Studio. Missionen var at designe og produceret kvalitetstøj til modebevidste mænd og kvinder verden over. En mission, som er lykkes godt, da brandet i dag har opnået international anerkendelse samt er elsket af fashionistas på verdensplan.

Forkæl dig selv med en lækker parfume

Issey Miyake’s første parfume blev lanceret i 1992, og hedder på dansk ’Issey Vand’. Flasken, som er designet af Miyake selv, er baseret på den opfattelse af månen bag Eiffeltårnet fra hans Paris lejlighed. Duften blev efterfulgt af en parfume til mænd i 1994, som også hurtig blev en succes. Hvert år siden 2007 har Issey Miyake bragt ud en limited edition duft til damer, hvor han indbringer en "gæst" i parfumen. Hans dufte er produceret under en langsigtet aftale af Beauté Prestige International afdeling af Shiseido, som også producerer dufte til bl.a. Jean-Paul Gaultier.

Miinto.dk har samlet et stort sortiment af skønne parfumer fra Issey Miyake til både mænd og kvinder. Du kan finde forskellige parfumer – enhver med en unik duft. Derfor er vi sikre på der er noget for enhver smag. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd duften du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Så leder du efter en skøn duft til dine byture eller en til hverdagen, så er Miyake mærket du leder efter og Miinto.dk stedet for dig at finde den perfekte parfume til dig.

Se hele vores store sortiment neden for og god fornøjelse.

Filter

225 resultater