Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ISSEY MIYAKE

Issey Miyake er en japansk modedesigner og duft connaisseur. Han er kendt for sine tøjdesigns, udstillinger og dufte. Brandet blev lanceret i 1970 under navnet Miyake Design Studio. Missionen var at designe og produceret kvalitetstøj til modebevidste mænd og kvinder verden over. En mission, som er lykkes godt, da brandet i dag har opnået international anerkendelse samt er elsket af fashionistas på verdensplan.

Hvis du er vild med japanske silhuetter og deres take på verdens modetendenser, er Issey Miyake svær at komme udenom. Issey Miyake er en japansk modedesigner og duft-connaisseur. Han er kendt for sine tøjdesign, udstillinger og dufte, og han har beriget hele verden siden 1970 med alt det bedste fra det japanske modebillede. Missionen var at designe og producere kvalitetstøj til modebevidste mænd og kvinder verden over, og vi kan vist godt sige, at missionen er lykkedes. I dag er Issey Miyake nemlig et brand, der har opnået international anerkendelse, og som er en sand kærlighedshistorie for mange modebevidste mænd og kvinder verden over.

Her på siden finder du alt det bedste fra det japanske brand. I stedet for at begrænse os har vi givet dig et væld af valgmuligheder, og du finder både tøj og dufte hos os. Hvad end du er til finurlige prints, fine fornemmelser eller innovative materialer, er der det hele hos Issey Miyake.


Japansk historie siden 1970


Selvom du i dag kender Issey Miyake under dette navn, startede det hele et andet sted. Brandet blev lanceret i 1970 under navnet Miyake Design Studio af Issey Miyake, der blev kendt for sine teknologidrevne design. Allerede i en ung alder opdagede Issey Miyake sin passion for nytænkende teknikker og finurlige detaljer i modebilledet. Han fandt blandt andet sin inspiration hos Madeleine Vionnet, der gjorde særligt meget brug af geometriske figurer i sine design.

I 1990 begyndte Issey Miyake at eksperimentere med særlige måder at arbejde i materialer på. Han havde materialernes fleksibilitet for øje, men det var ikke det eneste. For han havde også et øje på produktionens skånsomhed over for de valgte materialer, der skulle være med til at skabe kollektioner i en ekstraordinær høj kvalitet. I dag har modehuset blandt andet Apple på sit CV, og den historie kan måske lyde en smule malplaceret. Men i takt med at Issey Miyake og Steve Jobs blev venner, forelskede Steve Jobs sig i den ikoniske turtleneck fra det japanske modehus, og som han siden bar igennem mange år.


Parfumer, du ikke kommer udenom


Issey Miyakes første parfume blev lanceret i 1992, og på dansk er den kendt som ’Issey Vand’. Flasken, som er designet af Miyake selv, er designet ud fra hans udsigt til månen bag Eiffeltårnet fra hans lejlighed i Paris. Duften blev efterfulgt af en parfume til mænd i 1994, som også formåede at blive til en bragende succes. Og siden 2007 har Issey Miyake hvert år udgivet en limited edition-duft til damer.

Vi har samlet et stort sortiment af skønne parfumer fra Issey Miyake til både mænd og kvinder. Du kan finde forskellige parfumer, som hver især kan noget helt særligt. Derfor er vi sikre på, at der også er noget for dig. Det handler nemlig om præcision og forførelse, når Issey Miyake designer parfumer til hele verdens befolkning.


Japansk sans for mode hos Miinto.dk


Vi kan ikke få armene ned over de smukke silhuetter og fantastiske dufte, du finder hos Issey Miyake. Vores sortiment spænder vidt og bredt, og du vil med garanti finde noget for dig. Vi sender det hele hjem til dig inden for få dage, så du hurtigt kan få nye key items ind i garderoben. For hvem elsker ikke fantastiske design, der er sikre kandidater til det stilfulde outfit? Shop løs, og find dine favoritter.


Forkæl dig selv med en lækker parfume


Issey Miyake’s første parfume blev lanceret i 1992, og hedder på dansk ’Issey Vand’. Flasken, som er designet af Miyake selv, er baseret på den opfattelse af månen bag Eiffeltårnet fra hans Paris lejlighed. Duften blev efterfulgt af en parfume til mænd i 1994, som også hurtig blev en succes. Hvert år siden 2007 har Issey Miyake bragt ud en limited edition duft til damer, hvor han indbringer en "gæst" i parfumen. Hans dufte er produceret under en langsigtet aftale af Beauté Prestige International afdeling af Shiseido, som også producerer dufte til bl.a. Jean-Paul Gaultier.

Miinto.dk har samlet et stort sortiment af skønne parfumer fra Issey Miyake til både mænd og kvinder. Du kan finde forskellige parfumer – enhver med en unik duft. Derfor er vi sikre på der er noget for enhver smag. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd duften du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Så leder du efter en skøn duft til dine byture eller en til hverdagen, så er Miyake mærket du leder efter og Miinto.dk stedet for dig at finde den perfekte parfume til dig.

Se hele vores store sortiment neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Issey Miyake

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.