Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

J Brand

J Brand er en amerikansk producent af modetøj til mænd og kvinder, som er lanceret af den succesfulde designer Jeff Rudes. Jeff Rudes havde stor succes med design og produktion af denim-inspireret modetøj i 70´erne, og J Brand er lanceret med idéen om at berige mænd og kvinder med et stort og mangfoldigt udvalg af trendy jeans.

J Brand så dagens lys i 2004, og i starten var brandet kun garant for lækre jeans til modebevidste kvinder, men i 2008 kom den første kollektion af cool jeans til mænd på gaden. Derfor er J Brand i dag synonym med dame- og herretøj, som appellerer til mænd og kvinder med en forkærlighed for jeans med et lækkert snit og en fremragende pasform.

Derudover er J Brand karakteriseret ved lækre tekstiler, hvorfor brandet er et samsurium af lækkert design og stor komfort. Fra et designmæssigt perspektiv er J Brand kendetegnet ved jeans med stor sex appeal, og brandets udvalg af jeans formår på bedste vis at fremhæve feminine og maskuline attributter.

Derfor er J Brand et populært brand med salg i mere end 2.000 butikker i 20 lande, hvor brandets udvalg af jeans med et sofistikeret, fashionabelt, sexet og kreativt look har høstet stor anerkendelse. 

Filter

75 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1