Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

J Brand (13)

J Brand er en amerikansk producent af modetøj til mænd og kvinder, som er lanceret af den succesfulde designer Jeff Rudes. Jeff Rudes havde stor succes med design og produktion af denim-inspireret modetøj i 70´erne, og J Brand er lanceret med idéen om at berige mænd og kvinder med et stort og mangfoldigt udvalg af trendy jeans.

J Brand så dagens lys i 2004, og i starten var brandet kun garant for lækre jeans til modebevidste kvinder, men i 2008 kom den første kollektion af cool jeans til mænd på gaden. Derfor er J Brand i dag synonym med dame- og herretøj, som appellerer til mænd og kvinder med en forkærlighed for jeans med et lækkert snit og en fremragende pasform.

Derudover er J Brand karakteriseret ved lækre tekstiler, hvorfor brandet er et samsurium af lækkert design og stor komfort. Fra et designmæssigt perspektiv er J Brand kendetegnet ved jeans med stor sex appeal, og brandets udvalg af jeans formår på bedste vis at fremhæve feminine og maskuline attributter.

Derfor er J Brand et populært brand med salg i mere end 2.000 butikker i 20 lande, hvor brandets udvalg af jeans med et sofistikeret, fashionabelt, sexet og kreativt look har høstet stor anerkendelse. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

13 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands