Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

J BRAND

J Brand er en amerikansk producent af modetøj til mænd og kvinder, som er lanceret af den succesfulde designer Jeff Rudes. Jeff Rudes havde stor succes med design og produktion af denim-inspireret modetøj i 70´erne, og J Brand er lanceret med idéen om at berige mænd og kvinder med et stort og mangfoldigt udvalg af trendy jeans.

J Brand så dagens lys i 2004, og i starten var brandet kun garant for lækre jeans til modebevidste kvinder, men i 2008 kom den første kollektion af cool jeans til mænd på gaden. Derfor er J Brand i dag synonym med dame- og herretøj, som appellerer til mænd og kvinder med en forkærlighed for jeans med et lækkert snit og en fremragende pasform.

Derudover er J Brand karakteriseret ved lækre tekstiler, hvorfor brandet er et samsurium af lækkert design og stor komfort. Fra et designmæssigt perspektiv er J Brand kendetegnet ved jeans med stor sex appeal, og brandets udvalg af jeans formår på bedste vis at fremhæve feminine og maskuline attributter.

Derfor er J Brand et populært brand med salg i mere end 2.000 butikker i 20 lande, hvor brandets udvalg af jeans med et sofistikeret, fashionabelt, sexet og kreativt look har høstet stor anerkendelse. 

Ryd alle filtre

J Brand

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.