Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

JACK & JONES

JACK & JONES er lanceret af modegiganten Bestseller A/S, og brandet sendte den første kollektion af casual herretøj på gaden i 1989. Bestseller A/S er en af de største modevirksomheder i Danmark, og modeimperiet har beriget fashionistas og trendsættere med adskillelige brands, siden virksomheden så dagens lys i 1975. JACK & JONES har med ganske simple midler såsom trendy design og fordelagtige priser gjort det muligt for unge trendsættere at skabe en unik, personlig stil, som er helt i tråd med tidens trends. Derudover er brandet garant for et stort sortiment af lækkert modetøj, og brandet har lanceret fire produktlinjer – Jeans Intelligence, Premium Tech, Vintage og Premium.


Cool og casual


Samtlige produktlinjer byder på unikt og trendy herretøj samtidig med, at de er kendetegnet ved kvalitetsmaterialer, som er ensbetydende med en super pasform. Derudover er JACK & JONES ofte karakteriseret ved jeans og denim-inspireret modetøj, der er beriget med trendy og spændende motiver, print og farvekombinationer. Med andre ord – JACK & JONES byder på et trendy produktsortiment, og brandet har salg i førende modelande over hele Europa. Den store popularitet er et resultat af brandets evne til at producere jeans og casual modetøj, der appellerer til kvalitets- og modebevidste unge trendsættere.


Et dansk brand med tøj til enhver


Næsten lige meget hvad du er på udkig efter til garderoben, kan du finde det hos JACK & JONES. Det danske Bestseller-mærke har altid en bred kollektion af tøj og tilbehør, så du kan opnå et stilfuldt og trendy look til en overkommelig pris. Uanset om du skal have opdateret sommergarderoben med smarte shorts og T-shirts, eller om du skal have shoppet årets efterårsjakke, er der hjælp at hente hos JACK & JONES.

Brandet favner bredt, og hos JACK & JONES er der både tøj til den stilbevidste herre, der er på udkig efter jakkesæt og skjorter i høj kvalitet, men også til dig, der er foretrækker en klassisk, casual stil med jeans og en T-shirt.


Denim i DNA’et siden starten


JACK & JONES startede i sin tid med en kærlighed til denim og især jeans, og selvom sortimentet siden er kommet til at omfatte mange forskellige materialer og styles, lever kærligheden til denim fortsat videre hos JACK & JONES.

Derfor kan du også den dag i dag købe jeans og denimjakker hos JACK & JONES i høj kvalitet. Et par gode jeans er efterhånden en del af de flestes garderobe, og bukserne lavet i denimstof har vel nærmest været på mode lige siden de første gang så dagens lys.

Til trods for at JACK & JONES’ sortiment i dag omfatter alverdens styles inden for herremode, er denim stadig fundamentet. Derfor finder du her også et større udvalg af jeans end hos det gennemsnitlige herretøjsbrand. Du finder altid adskillige styles og fits, når du shopper jeans hos JACK & JONES. Er du på udkig efter lyse, mørke eller ripped jeans? Du finder det hele her. Du kan også finde spray-on-jeans, baggy jeans og alt derimellem. Kort sagt er JACK & JONES nærmest garant for at have lige netop den model, du leder efter.


Fokus på essentials og de nyeste trends


JACK & JONES har gennem deres produktlinjer formået at skabe et brand, hvor du stort set altid vil kunne finde tøj, der passer ind i din garderobe. Om du er til de mere klassiske styles eller det moderne look med fokus på minimalisme og et atletisk udtryk, kan du helt sikkert finde noget hos JACK & JONES, der passer ind i din stil

Med skiftende tendenser er det vigtigt at have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rør sig i modebranchen. Det har JACK & JONES, og med deres mange kollektioner kan du være sikker på, at der altid er styles, der taler ind i den allernyeste mode. Brandet lader sig dog ikke begrænse, og derfor finder du ikke en enkelt stilgenre hos JACK & JONES. I sortimentet bliver du mødt af cool snit, flotte farver og fede print. Der er både styles til de sporty, de rå og de klassiske – og derfor helt sikkert også noget til dig.

Er du på udkig efter essentials til garderoben, er JACK & JONES også leveringsdygtig. De ved nemlig, at trods skiftende trends findes der også evergreen klassikere, som er et hit i garderoben sæson efter sæson – og dem har de naturligvis også. Du finder et bredt udvalg af blandt andet T-shirts, hoodies og skjorter i neutrale farver, så du er sikret et godt fundament i garderoben.


Kvalitetstøj til alle årstider


JACK & JONES lancerer flere kollektioner i løbet af året, og derfor kan du også finde styles, der passer til årstiden. I sommerhalvåret finder du alverdens shorts, T-shirts og sandaler, så du kan blive godt klædt på til solrige dage på stranden. I vintermånederne kan du shoppe vinterjakker, støvler og lækre striktrøjer, der kan holde dig varm på de kolde dage. Uanset vind og vejr, kan du altså blive godt klædt på med styles fra det cool brand.

Har du en særlig begivenhed i kalenderen? Så kan du regne med JACK & JONES. Du kan både finde klassiske men også friske jakkesæt, og naturligvis også fine bukser og elegante skjorter, hvis det skal være lidt mindre formelt. Du kan tilføje prikket over i’et med et par flotte sko, et lækkert bælte eller et cool slips.

.

Find din stil med JACK & JONES hos Miinto


Hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af modetøj til mænd fra JACK & JONES. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og design, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Har du brug for hjælp eller vejledning, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar med hjælp og rådgivning, så du trygt kan klikke lækre styles fra JACK & JONES hjem. Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Jack & Jones

Side 1 Af 8

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.