Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JACOB COHËN

Jacob Cohën er et italiensk modehus, som har specialiseret sig i at lave denimtøj af absolut topkvalitet. Jacob Cohën er især kendt for sine eksklusive high-end-jeans, som er i en klasse for sig. Brandet henvender sig til et bredt publikum af både modebevidste mænd og kvinder, som vil have toppen af poppen og ikke vil gå på kompromis med kvalitet, udførelse og design af det tøj, de bærer.

Hos Miinto mener vi i øvrigt, at et par gode jeans er et absolut musthave i enhver garderobe. Derfor har vi det helt store udvalg af jeans, bukser, T-shirts og meget andet fra Jacob Cohën. Du finder helt sikkert et par – eller 10 – der falder i din smag, når du kigger sortimentet igennem af slimfit, mørke, lyse, slidte, mønstrede og klassiske jeans. Alle har ret til et par gode jeans.


Genial pasform og eksklusiv japansk denim


Den verdensomspændende succes, som Jacob Cohën oplever i dag, skyldes i høj grad Jacob Cohëns evne til at kreere jeans med en exceptionelt god pasform – hver gang. Den eksklusive kvalitet i brandets design opnår Jacob Cohën med en velgennemtænkt kombination mellem det allerfineste japanske denimstof, kurabo, og italiensk skræddersyet håndværk, som giver hver eneste par jeans deres unikke detaljer. På den måde har Jacob Cohën lykkedes med at give modeverdenen luksusjeans, som både kan bruges til en afslappet søndag på sofaen, til hverdagslook og til at fuldende dit outfit til festen. Så gode er de!


Fra jeansproducent til komplet brand


Måske er du ikke stødt på Jacob Cohën endnu. Det er da også stadig ukendt for mange i Danmark. Ikke desto mindre har den italienske designer eksisteret siden 1985 ført an af Tato Bardelle. Han havde et ønske om at ændre den generelle opfattelse af, at jeans kun var til arbejdsbrug. Med udgangspunkt i den vision begyndte han og hans team at skabe jeans i en hidtil uset kvalitet, pasform og detaljerigdom. Det var dog Tatos søn Nicola Bardelle, der i 2003 med sit kreative mod og talent sørgede for, at Jacob Cohëns design kom ud at hænge i butikker over hele verden ved siden af de andre store modebrands.

Efter succesen tog fart, udvidede Jacob Cohën i 2004 sit sortiment til også at rumme kvindetøj. I dag består kollektionerne altså af langt mere end bukser og jeans. Noget af det mest imponerende ved Jacob Cohën, synes vi hos Miinto, må dog stadig være, at det er et af de eneste modehuse, der på basis af én enkelt produktkategori har opbygget et storsælgende brand. Det sælger således over 100.000 par jeans og bukser om året i hele verden.


Miljøbevidste og trendsættende Jacob Cohën-musthaves


Siden brandets spæde start har Jacob Cohën haft konstant fokus på ikke at belaste vores miljø og dig som kunde. Jacob Cohëns jeans bliver således vasket i egne vaskerier, hvor der er fuld kontrol med at undgå hårde miljøbelastende kemikalier, og samtidig benytter det sig kun af naturlige farver. Når du investerer i et par jeans eller en skjorte fra Jacob Cohën, kan du derfor bære det overalt med stolthed og god samvittighed.

Jeans og bukser fra Jacob Cohën er i sandhed trendsættende. Går du kun efter de absolut bedste jeans? Så skulle du tage at kigge i retning af Jacob Cohën, som er toppen af poppen inden for jeans til både kvinder og mænd.

Ryd alle filtre

Jacob Cohën

Side 1 Af 13