Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JEAN PAUL GAULTIER

Manden bag parfumerne er af samme navn, Jean Paul Gaultier. Gaultier er af fransk herkomst, og er fashion designer. Gaultier’s første kollektion blev lanceret i 1976, og havde et karakteristisk præg af fransk fashion. Siden hen har hans kollektioner været baseret og taget inspiration af street wear med fokus på kultur samtidig med at tilføre et usædvanligt og legende twist. Gaultier har gennem kollektionerne udvist stor kreativitet, hvilket har medført den store succes for brandet verden over. Dette har været med til at fashionistas og modebevidste mænd og kvinder elsker dette brand samt manden bag.

En velduftende kollektion

Jean Paul Gaultier’s første parfume til kvinder blev lanceret i 1993, og var blomster-inspireret. En parfume for mænd udkom få år senere, grundet den store succes. Senere hen blev parfumen for mænd kåret som den bedst sælgende i verden. Siden hen har Gaultier lanceret flere parfumer – specielt til kvinder samt unisex parfumer. Gaultier har formået at skabe en stor og velduftende kollektion af skønne parfumer til kvinder. En parfume fra Jean Paul Gaultier er en investering du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et bredt sortiment af velduftende parfumer fra Jean Paul Gaultier til kvinder. Du kan finde forskellige parfumer – enhver med en unik duft. Derfor er vi sikre på der er noget for enhver smag. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd duften du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Så leder du efter en skøn duft til dine byture eller en til hverdagen, så er Gaultier mærket og Miinto.dk stedet for dig at finde den perfekte parfume til dig.

Se hele vores store sortiment neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Jean Paul Gaultier

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.