Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JEFFREY CAMPBELL

Jeffrey Campbell er et amerikansk brand med base i millionbyen Los Angeles, og brandet er en lille familieejet skoproducent, som har opnået stor popularitet i hele verden. Jeffrey Campbell er primært et kendt brand i Europa, og brandet har betaget danske såvel som europæiske modeelskere med lækkert design, fremragende kvalitet og stor komfort.

Jeffrey Campbell blev lanceret med en idé om at designe modesko, som kvalitets- og modebevidste kvinder ville elske at iklæde sig, hvorfor brandet er inspireret af de nyeste trends såvel som kvinden på gaden, i metroen eller i supermarkedet. Med andre ord – Jeffrey Campbell er inspireret af alle kvinder, og brandet producerer damesko, som tydeligt afspejler dette.

Derfor er Jeffrey Campbell altid garant for lækre materialer, god pasform og stor komfort, som kombineres med kreativt og innovativt design. Designstilen hos Jeffrey Campbell varierer fra sæson til sæson, hvorfor brandet altid er i stand til at designe og producere lækre modesko, som matcher den moderne kvindes stil og behov.

Ryd alle filtre

Jeffrey Campbell

Side 1 Af 2