Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell er et amerikansk brand med base i millionbyen Los Angeles, og brandet er en lille familieejet skoproducent, som har opnået stor popularitet i hele verden. Jeffrey Campbell er primært et kendt brand i Europa, og brandet har betaget danske såvel som europæiske modeelskere med lækkert design, fremragende kvalitet og stor komfort.

Jeffrey Campbell blev lanceret med en idé om at designe modesko, som kvalitets- og modebevidste kvinder ville elske at iklæde sig, hvorfor brandet er inspireret af de nyeste trends såvel som kvinden på gaden, i metroen eller i supermarkedet. Med andre ord – Jeffrey Campbell er inspireret af alle kvinder, og brandet producerer damesko, som tydeligt afspejler dette.

Derfor er Jeffrey Campbell altid garant for lækre materialer, god pasform og stor komfort, som kombineres med kreativt og innovativt design. Designstilen hos Jeffrey Campbell varierer fra sæson til sæson, hvorfor brandet altid er i stand til at designe og producere lækre modesko, som matcher den moderne kvindes stil og behov.

Filter

160 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2