Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Jeffrey Campbell (14)

Jeffrey Campbell er et amerikansk brand med base i millionbyen Los Angeles, og brandet er en lille familieejet skoproducent, som har opnået stor popularitet i hele verden. Jeffrey Campbell er primært et kendt brand i Europa, og brandet har betaget danske såvel som europæiske modeelskere med lækkert design, fremragende kvalitet og stor komfort.

Jeffrey Campbell blev lanceret med en idé om at designe modesko, som kvalitets- og modebevidste kvinder ville elske at iklæde sig, hvorfor brandet er inspireret af de nyeste trends såvel som kvinden på gaden, i metroen eller i supermarkedet. Med andre ord – Jeffrey Campbell er inspireret af alle kvinder, og brandet producerer damesko, som tydeligt afspejler dette.

Derfor er Jeffrey Campbell altid garant for lækre materialer, god pasform og stor komfort, som kombineres med kreativt og innovativt design. Designstilen hos Jeffrey Campbell varierer fra sæson til sæson, hvorfor brandet altid er i stand til at designe og producere lækre modesko, som matcher den moderne kvindes stil og behov. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

14 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands