Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JIL SANDER

Hvis du har høje standarder og en særlig forkærlighed for minimalistisk elegance i særklasse, er Jil Sander som skabt til dig. Jil Sanders modekreationer er nemlig kendetegnede ved klassiske, rene linjer og innovative materialer. Kvindekollektionerne er fortryllende, enkle, kompromisløse og samtidig præget af klare feminine træk. Det karakteristiske high-end-luksus-fashionbrand fejrer uafhængige kvinder og stærke, sanselige mænd.


Klart karrierelook eller nedtonet overlegenhed – Jil Sander leverer hver gang


Hvad end det spillevende, iøjnefaldende gule karriereoutfit kalder på dig, eller du drømmer om at udvise din indre styrke gennem nedtonet elegance, så er der en Jil Sander-style dedikeret til netop dig. Måske mangler du blot lidt pang-tilbehør til at pryde dit hverdagsoutfit. Uanset hvad kan du tage dit powerkarrieretøj, din hverdagselegance eller festoutfittet til det øverste niveau og bære dig selv med stolthed i en Jil Sander-kreation. Iklæd dig tidløst design med dristigt gennemtænkte detaljer og friske farver, som ikke går på kompromis med at efterleve og afspejle tidens hotteste trends.

Ud over moderne fingerspitzengefühl og sublimt design ligger det også i brandets DNA at skabe kreationer af uovertruffent håndværk, som ikke er til at sætte en finger på – ned til hver mindste detalje. Brandet emmer af overlegen modeekspertise, og med fraværet af overflødige detaljer lykkes det Jil Sander at skabe ægte modeklassikere til selv den mest kræsne køber iblandt os. Når du shopper Jil Sander, vil din investering følge dig mange år frem til alle livets vigtige begivenheder som din favorit-powerbeklædning, der sikrer dig sejren.


Giv din udstråling et boost med Jil Sander – ”Queen of less”


Jil Sander var fra den spæde begyndelse dedikeret til at fejre ambitiøse karrierekvinder, da den første kollektion udkom i 1973. Heidemarie Jiline ”Jil” Sander etablerede brandet i 1968 efter flere år som moderedaktør og efter at have været involveret i flere store luksusbrands. Jil Sander, grundlæggeren, kaldes også ”Queen of less”, hvilket tydeligt forklares med et kig på hendes mange smukke og simplistiske kollektioner – fra starten skabt for at booste den selvsikre karrierekvindes udstråling.

Den ypperligt sofistikerede stil er i dag stadig til dig, som tør stå ved dig selv og vise din karakterstyrke til omverdenen. Siden 1997 har produktpaletten også omfattet stilsikkert tøj til modebevidste mænd. Succesen tog for alvor fart, da Jil Sander i 2017 fik nye kreative direktører i form af ægteparret Lucie og Luke Meier. Takket være dem soler de tyske stringente linjer sig nu i velfortjent international berømmelse.

Investér i stilsikker kvalitet, når du står foran en jobsamtale, en eksamen, et bryllup, eller du mangler poweraccessories til dit hverdagslook. Det finder du i Jil Sanders sortiment her hos Miinto. Vi favner bredt inden for Jil Sander. Tag et dyk ned i de betagende kjoler, nederdele, frakker og sko. Pynt dit outfit med elegante accessories i form af smykker, tasker, punge og bælter. Slut af med en parfume, der omsvøber dig og dit outfit med en skøn blanding af kraft og sensibilitet.

Ryd alle filtre

Jil Sander

Side 1 Af 28

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.