Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JIMMY CHOO

Britisk high fashion, når det er bedst. Sådan lyder det om Jimmy Choo, og vi kan kun erklære os enige. I dag kender langt de fleste Jimmy Choo for én ting, som er modehusets mange smukke skokollektioner. Gennem tiden har de udvidet deres sortiment til håndtasker, accessories og parfumer. Derfor ser du ofte Jimmy Choo i gadebilledet, og det er der mange gode grunde til.

Vi har samlet et stort udvalg fra det britiske modehus, der gør det nemt for dig at finde de helt rigtige stiletter eller sko til hverdagen. Du kan ligeledes finde festkjolen eller et par nye yndlingsbukser blandt vores forskellige kategorier, der rummer produkter fra mere end 3.000 forskellige brands.


1990’erne spirede for Jimmy Choo


Vi skal tilbage til begyndelsen af 90’erne, hvor Jimmy Choo startede op i den østlige del af London. Der gik ikke længe, før Jimmy Choo leverede sko til selveste prinsesse Diana, men først i 1996 blev modehuset stiftet. Allerede i 2001 forlod Jimmy Choo det britiske modehus. Brandet lever dog videre i bedste velgående i dag.

Sidenhen har Jimmy Choo budt på en eksklusiv Jimmy Choo Couture skolinje, der sælges som en del af modehuset. Brandet har ligeledes vundet forskellige priser siden 2008, hvor de blandt andet kan skrive årets designerbrand på CV’et op til flere gange.

I dag står det klart for langt de fleste, hvorfor Jimmy Choo er så populært et modehus for kvinder, der elsker de smukke og sofistikerede stiletter. Du finder nemlig et væld af forskellige design, hvor der er noget for alle. Du finder den klassiske sorte til mere farverige og vovede materialevalg.


Stiletter til alle – og meget mere end det


Vores sortiment fra Jimmy Choo rummer alverdens forskellige modeller, og det gælder både for stiletter, sandaler og sneakers. Det karakteristiske for stiletterne, der er designet af det britiske modehus, er den lange og spinkle hæl, der går igen på langt de fleste modeller. Denne hæl giver modellerne det klassiske udtryk, som vi kender det bedst, og hvor skoen bliver gjort til én af outfittets vigtigste accessories.

Men det er ikke kun sko, du finder i vores sortiment. Du finder også et stort udvalg af de populære tasker fra modehuset. Her finder du de små håndtasker i blankt læder og andre materialer, hvor der er tænkt over hver enkelt detalje. Du finder modeller i den klassiske sorte, men også i lyserød, slangeprint og meget andet.


Shop til hele familien hos Miinto


Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig og resten af familien at blive godt klædt på i hverdagen. Ved at købe det hele online, slipper du for at bruge tid på at gå forgæves i en række butikker. I stedet kan du shoppe blandt alle dine favoritbrands lige her på siden og få det leveret direkte hjem til dig. Vi sørger for at sende det hele så hurtigt som muligt, og vi sender det selvfølgelig samlet. Har du brug for hjælp, kan du altid kontakte vores dygtige team, der sidder klar til at hjælpe dig godt i mål med dine køb.

Ryd alle filtre

Jimmy Choo

Side 1 Af 17