Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JUVIA

Leder du efter de ultimative hygge- og lounge-wear-mærker? Så behøver du ikke lede længere end Juvia. Med fokus på høj komfort, lyse farver og unikt design, har Juvia formået at skabe et brand, der er præcis det, hvad du har brug for, til de dage hvor du bare vil tage det roligt hjemme

Historien bag Juvia

Juvia er et tysk mærke, der siden deres start, har fokuseret på at skabe tøj til de dage, hvor høj komfort er absolut essentielt. De har med deres koncept, taget loungewear til et helt nyt niveau og revolutioneret hvordan vi tænker og bruger loungewear i hverdagen.

Oplev Juvia

Brandet har formået at kombinere høj kvalitet, komfort og smukt design til at skabe kollektioner, der emmer af luksus, selv når du har en afslappet dag derhjemme. Juvia er elsket for deres minimalistiske pastelnuancer og det rene look, der gør brandet til det perfekte valg til de dage, hvor du bare vil slappe af og nyde en dag på couchen eller hygge rundt i hjemmet.

Kendetegn ved Juvia

Juvia er især kendt for deres print, farver og bløde kvaliteter. Kollektionerne er domineret af dynevarme hyggeprints sammen med pastelfarver og enkelte sarte toner. De bløde kvaliteter føles fantastiske at have på og brandet har formået at finde den perfekte balance mellem komfort og mode.

Juvia og deres inspirationskilder

Brandets inspiration kommer både fra internationale modetrends og personlig fortolkning af, hvad det betyder at have det komfortabelt. Resultatet er sofistikerede kollektioner, der sætter loungewear i et helt nyt lys og gør det muligt at have det både behageligt og moderigtigt på samme tid.

Shop Juvia på Miinto

Er du klar til at opleve ultimativ komfort og stil med Juvia? Så besøg vores store udvalg af Juvia-produkter på Miinto. Her finder du alt fra det perfekte lounge-sæt til de blødeste tøjsstykker, der garanteret vil gøre din afslappende dag derhjemme til en ren drøm. Så hvis du er på udkig efter tøj, der får dig til at føle dig både komfortabel og chic, bør du helt sikkert overveje at tage et kig på Juvias brede sortiment. Med Juvia kan du se frem til at føle dig godt tilpas, uanset om du har en afslappende dag derhjemme eller bare har brug for noget ekstra komfortabelt til de travle hverdage.

Ryd alle filtre

Juvia

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.