Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JW ANDERSON

JW Anderson er et britisk modebrand grundlagt af den irskfødte modedesigner Jonathan Anderson. JW Anderson fokuserede oprindeligt på at skabe tøj til mænd, inden brandet i 2010 begyndte at designe mode til kvinder. Jonathan Anderson dimitterede fra London College of Fashion, inden han kortvarigt testede sine evner inden for skuespil. Teaterverdenens kostumeafdeling inspirerede ham til at genoptage karrieren inden for mode, og i 2005 specialiserede Jonathan Anderson sig inden for herretøjsdesign.

I 2008 lancerede JW Anderson sin første herretøjskollektion og gjorde sig for alvor bemærket, da en omfattende kollektion af accessories blev vist frem under London Fashion Week samme år. Et unikt æstetisk design udgjorde en moderne fortolkning af det maskuline og det feminine ved at skabe tankevækkende silhuetter gennem en bevidst krydsning af herretøj og dametøjselementer.

Et par år senere, i 2010, fulgte en dametøjskollektion. Fra 2012 og frem har JW Anderson gjort sig bemærket med en lang række samarbejder med store modebrands, herunder Topshop, Versace, UNIQLO og Moncler. Særligt samarbejdet med Topshop gav JW Anderson et gennembrud og gjorde brandet bredere kendt verden over.

JW Anderson har udviklet sig til et internationalt anerkendt brand og har gennem årene vundet en lang række modepriser. I 2015 modtog brandet en historisk hyldest, da det blev kåret som årets brand for både mænd og kvinder ved de britiske Fashion Awards og blev det første brand til at vinde begge priser samme år.


JW Anderson sætter spotlight på upcycling


Under lockdown I 2020 blev en ganske særlig kollektion udviklet med henblik på at skabe opmærksomhed på upcycling, idet fokus for kollektionen var anvendelsen af tidligere brugte materialer. Det skulle skabe opmærksomhed på mængden af restmateriale, der går til spilde under tøjproduktion. Kollektion blev døbt ”Made in Britain”.

Kollektionen var limited edition og bestod kun af miljøvenligt tøj og accessories. Navnet på kollektionen refererede ikke kun til brandets oprindelse, men repræsenterede også det faktum, at hvert enkelt stykke tøj eller accessory i kollektionen blev produceret på britiske fabrikker, hvor overskydende stof fra tidligere kollektioner blev brugt som en form for upcycling.


Eksperimenterende og kønsneutralt design


JW Andersons design er legende og eksperimenterer med forholdet mellem mandlig og kvindelig mode. Brandets design er kendt og hyldet for sit æstetiske androgyne udtryk, der tillader mennesker at udtrykke personlig stil – uanset kønslig overbevisning. Kollektionen ”Made in Britain” var ikke bare 100 % upcyclet, den var også 100 % kønsneutral.

Der var ganske enkelt ikke noget herre- eller dametøj i kollektionen, men kun design, der kan bæres af alle og sammensættes, styles og anvendes på et utal af måder. Kollektionen bestod af oversized trøjer, en kappe, en kjole og T-shirts lavet af eksisterende overskudsmateriale med signaturteknikker som patchwork, omvendte syninger og synlige sømme. Signaturteknikkerne og de flydende køn gjorde, at kollektionen tydeligt afspejlede og levede op til JW Andersons unikke DNA.

De kønsneutrale silhuetter slog til igen. Hele kollektionen blev præsenteret på både kvindelige og mandlige modeller for at understrege det flydende kønsaspekt i kollektionen, der gjorde den unik og tidssvarende.


Miinto skaber forbindelse mellem de lokale og resten af verden


Hos Miinto går vi målrettet efter at skabe verdens mest brugerfokuserede platform, hvor kunderne kan finde det bredeste udvalg af eksklusive, luksuriøse og håndplukkede lokale brands. Vi stræber efter at imødekomme hver enkelt kundes behov og præferencer ved at sikre et udvalg, hvor diversitet og personlig stil kan spire.

Miinto skaber forbindelse mellem de lokale modebrands, der ikke nødvendigvis er tilgængelige i de danske gågader, og den modebevidste kunde, der ønsker at købe tøj fra de bedste butikker i verden. På den måde støtter vi den lokale handel og sikrer deres overlevelse i en verden, hvor onlinehandel er dræbende for de fysiske butikker. Selvom størstedelen af kunderne hos Miinto er fra Holland, Danmark og Norge, udvider vi konstant og er på nuværende tidspunkt til stede på 14 forskellige markeder.

Vores forretningsmodel betyder, at vi kun har succes, når vores butikspartnere har det, og derfor arbejder vi hårdt for, at de får den nødvendige succes. Ved at præsentere de lokale brands hos Miinto går vi stærkt efter at udvide deres kundebase. Vi sørger for at videregive data, værktøjer, indsigter og rådgive med henblik på at få deres forretning til at vokse og sælge mere. Så når du handler hos os, støtter du også vores butikspartnere og deres evne til at vokse.


JW Anderson er kilden til personlig stil


Hos Miinto stræber vi efter at styrke vores kunders personlige stil og udtryk, og vi er helt overbeviste om, at vores kunder er de mest velklædte mennesker i verden. JW Anderson er derfor en naturlig tilføjelse til vores marked, da de unikke, skæve og legende design giver dig mulighed for at tilføje spræl og personlighed til garderoben. JW Anderson leger med forskellige materialer og tilføjer personlighed til deres design med blandt andet læder, pels og denim.

Mønstre og kunstneriske print er desuden karakteristisk for mange af JW Andersons design, hvor gamle malerier, graffiti og fotokunst får en central plads på tøjet eller taskerne.

JW Anderson designer tasker, der kan tilføje kant til dit outfit og vække opmærksomhed med inspiration fra dyreverdenen, hvor fisk og duer har lagt krop, form og farve til nogle af de spektakulære design. Du finder også modeller, hvor det simple og enkle udtryk er i fokus, men hvor farvepaletten og udvalget af print samtidig er stort, så du kan finde en taske, der passer lige til dig og din garderobe.

JW Andersons design af sko udfolder en vifte af muligheder for at fuldende dit outfit med et par unikke sandaler, stiletter, sneakers, flipflops eller støvler. Stort set kun fantasien sætter grænser for de udtryk, du kan opnå med et par sko fra JW Anderson, hvor farver, former og materialer udfoldes i moderne design.

Sortimentet af tøj fra JW Anderson spænder bredt fra kjoler, nederdele, strik og bukser til læderjakker, hoodies og slidte denimjakker. Det hele oser af skævt og legende design direkte importeret fra moderigtige London.

Gå på opdagelse i Miintos store udvalg af tøj og accessories fra JW Anderson, og klik unikke styles hjem fra en af tidens hotteste designere.

Ryd alle filtre

JW Anderson

Side 1 Af 16