Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

KARHU

Karhu-sneakers er særligt dedikeret til dig med en stærk vindermentalitet, som leder efter et par kvalitetssneakers i friske, moderne farver – måske med en lækker læderdetalje. Karhu laver sneakers af absolut topkvalitet til både mænd og kvinder. Nogle af brandets sneakers har et hot og moderne design, der tiltrækker den stilbevidste køber, mens andre bærer et mere sporty look, som taler til aktive mænd og kvinder i alle aldre.

Karhu er ikke så kendt i Danmark. Hos Miinto synes vi dog, at du skal vide, at det finske sportsbrand var med på den allerførste vogn, der kastede sneakers ud til folket. Karhu har jo faktisk produceret sneakers af bedste kaliber og komfort i adskillige år. Karhus sneakers er generelt kendetegnet for et fedt outdoor-design lavet i fantastiske friske finske farver.


Karhu – inspirerende design i mere end 100 år


Om end ikke mange i Danmark har kendskab til Karhus sko, har de dog som sagt eksisteret i over 100 år. Karhu blev nemlig etableret i 1916 under navnet ”Ab Sport Artiklar”, men det skiftede blot fire år senere til navnet ”Karhu”, som brandet bærer den dag i dag. Karhu betyder bjørn på finsk, og det er da også tanken med brandet, at produkterne skal associeres med en bjørns overlegne styrke og ubesejrede vindermentalitet. Den bjørn, som du finder på mange af brandets sneakers, giver også Karhu et lækkert designmæssigt touch.

Den utrolige og sande historie om, hvordan Karhus design og kendetegn kom til, er ret bemærkelsesværdig og fortjener at blive hørt. Karhu har nemlig inspireret og hjulpet flere store sneakersbrands. Hør engang; Karhus sko var oprindeligt designet med tre striber på siden. I 1951 valgte Karhu så at sælge de tre striber til det – på den tid – lille tyske brand Adidas. De tre striber blev solgt til en pris, der svarer til 1.600 €, og to flasker whisky. Så måtte Karhu i gang med at innovere sit design og opfandt det ’M’, som du ser på siden af mange af skoene i dag. Det ’M’ symboliserer de finske bjerge. Derudover anvender Nike en synlig luftpude i sine Air Max-sneakers. Også det er en teknologi, der oprindeligt blev opfundet i Karhus gemakker.


Hotte Karhu-sneakers hos Miinto


Hos Miinto er vi glade for dristige, legende farver og modige design. Derfor hersker der ingen tvivl om, at vi er stolte over vores udvalg af sneakers fra Karhu. Karhu har et stort sortiment, som rummer forskelligt sportsudstyr. Hos Miinto har vi valgt at fokusere på de meget moderigtige sneakers, som er en sikker vinder – hver gang. Du finder både Fusion 2.0, Aria, Legacy og flere til. Der er så mange farvekombinationer og mønstre, at der helt sikkert også er et par sneakers, der taler til dig. Nu er det op til dig, hvilket par herunder du ønsker at eje.

Ryd alle filtre

Karhu

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.