Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

KATE SPADE

Kate Spade er et amerikansk luksusmodehus, der designer sofistikeret tilbehør, tøj og interiør til den moderne kvinde. Brandet blev skabt i 1993 i New York af Kate og hendes mand og er naturligvis opkaldt efter designeren selv. I den spæde opstart udgav designeren en kollektion bestående af seks håndtasker. Der gik ikke længe, før brandet blev verdenskendt og udvidede sit sortiment. Kate afgik ved døden i 2018, men det har ikke sat en stopper for det populære brand. I dag styres brandet af den kreative direktør, Nicola Glass, der tidligere har arbejdet for Gucci. Nicola har formået at fortsætte brandet ud fra den originale ånd, og der bliver derfor forsat designet feminine kollektioner med tankevækkende detaljer og et sofistikeret og moderne farvebrug.

Hos Miinto finder du tidløst og klassisk tilbehør fra Kate Spade-kollektionerne, der tilføjer klasse til ethvert outfit. Vores sortiment består af superchikke sko, tasker, solbriller, punge og ure, og der kommer løbende nyt til. Kig vores shop igennem, og genopfrisk dit look med nyt, fantastisk tilbehør.


Kate Spade til den stilbevidste kvinde


Kate Spade udstråler et mildt og poleret look, hvor feminin ynde er i centrum. Når du går på opdagelse i kollektionerne, finder du primært items i den raffinerede stil med sarte farver, glimmer og fine mønstre. Men du finder også mere rå og pangfarvede items med et strejf af New York lavet i læder med spændende teksturer og snit. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvilken retning din stil skal tages hen. Uanset om du er til det elegante, rå eller noget helt tredje, vil tilbehøret på disse sider inspirere dig til flotte, nye styles. Du kan mixe og matche tilbehøret, præcis som du vil. Det er brandets filosofi, at du skal tage deres items og style dem, så det fremmer din personlige stil.


Kvalitetsdesign, der fremmer din kvindelighed


Når du pynter dig selv med Kate Spade, fremhæver du din egen kvindelighed med de bløde og yndefulde design. Kollektioner kan nemt benyttes i både formelle og uformelle rammer. Et par stilige pumps fra brandet kan pynte i hverdagen sammen med både dine yndlingsbukser og en fin bluse. Til en festlig lejlighed forvandler du dit look ved at skifte bukserne ud med en fin kjole og lidt læbestift. Du kan endda benytte din yndlingstaske fra brandet til begge lejligheder, da de klassiske design passer til det meste. Når du shopper fra dette brand, får du både alsidig og tidløs mode, der også stadig er in i næste sæson. Det fine ved tilbehøret er også, at det enten kan bæres som et statement i sig selv eller dæmpes med den rette styling.

Kollektionerne er båret af kendisser verden over og især i skuespillerverden – blandt andre af Lucy Hale, som er kendt fra ’Pretty Little Liars’, og Zosia Mamet, som er kendt fra ’Girls’. Og med god grund: Kollektionerne repræsenterer skønhed og er lavet til at fylde glæde og stil i hverdagen. Når du shopper Kate Spade, får du udelukkende kvalitetsprodukter lavet på de bedste materialer. Vi vil stærkt anbefale dig at gå på opdagelse i vores shop, som er fyldt med smukt og æstetisk tilbehør, der kan genopfriske dit look. Husk, at du hos os altid får hurtig levering og gratis fragt, når du handler for over 499 kr. Du kan du bytte eller returnere din ordre gratis inden for 14 dage.

Ryd alle filtre

Kate Spade

Side 1 Af 6

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.