Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

KAWASAKI

Navnet er inspireret af japansk kultur, men Kawasaki er et dansk brand, som indtog den danske modescene i 1970´erne. Kawasakis forvandling siden starten i 70´erne er en dokumentarfilm værdig, idet Kawasaki indledningsvist blev brugt som en badmintonsko. I 1980´erne var Kawasaki den foretrukne sko på de bonede gulve på de danske diskoteker, og i 90´erne udfyldte Kawasaki en funktion som arbejdssko. Den moderne udgave af Kawasaki er derimod en smule mere eksklusiv, og derfor anses Kawasaki for at være en prisvenlig lærredssko med et retro-look.

Tidsløst brand

Kawasakis nye kollektioner formår dog også at være loyale mod det traditionelle design, samtidig med at der løbende kommer nye Kawasaki sko til, som fremviser nye farvekombinationer og stilarter. Dermed formår Kawasaki at udvikle produktsortimentet uden at være illoyal mod brandets eksistensgrundlag – den traditionelle sorte/hvide Kawasaki sko, som er de mest solgte sko i Danmark.

Med andre ord – Kawasaki er en klassisk unisex sko i stort udvalg af farver og mønstre, og er på denne måde med til, at komplimenter ethvert outfit og humør. Derudover er Kawasaki synonym med moderne og smart fodtøj, som er yderst komfortabelt at have på.

Kawasaki skoen er kendt blandt de fleste unge mennesker, og stort set alle har ejet et par i deres unge dage, og skoen havde sit helt store gennembrug i 2006 . Designet er meget enkelt og diskret, hvilket gør at den kan bruges til stort set alle outfits. Pigerne kan både tage en kjole på med et par Kawasaki sko til, og på den måde dæmpe det fine look en lille smule, men de kan også bruge deres Kawasaki til et par shorts og få et meget sporty look. De mange valgmuligheder i farvekombinationer gør det muligt, at anvende Kawasaki til ethvert outfit fra garderoben.

Ryd alle filtre

Kawasaki

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.