Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

KEEN

Keen er en amerikansk fodtøjsproducent lanceret i 2003 af Martin Keen og Rory Fuerst. Det første par Keen sko blev opfundet for at udvikle en sandal, der samtidig havde beskyttelse for tæerne. Det største marked blev fundet hos sejlsport samt andre udendørs aktiviteter. Så står du og mangler et par kvalitetssandaler og elsker du udendørsaktiviteter, så er Keen fritidssko mærket du har behov for, og Miinto.dk er stedet hvor du kan finde det, du søger. Så forkæl dig selv med et par kvalitetssko fra Keen – det er et køb du ikke vil fortryde.

Bliv klar til dine aktiviteter med Keen

Keen er et innovativt brand, som designer og producerer sko, hvor er der er plads til dine tær samtidig med beskyttelse omkring dem. Derudover, er der fremragende komfort, så du kan være klar til udendørsaktiviteterne. Filosofien for Keen er, at sport er livet – dette gælder både vandreture, campingture samt alverdens andre motionsformer. Takket være det ergonomiske design får man et par sko, der gør det til en fornøjelse at motionere. Så bliv klar til dine aktiviteter med kvalitetssko fra Keen – det er et must-have for dig, som elsker at være aktiv.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af kvalitetssko til mænd og kvinder fra Keen. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Keen

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.