Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Kenzo
Back

Kenzo

Hvis du er vild med eksperimenterende og farverig mode, der på fineste vis udfordrer de klassiske design-tilgange ved at skabe hybridmode, bør du kigge nærmere på Kenzo. Kenzo har siden 1970’erne skabt luksuriøs mode inspireret af Asien, især Japan, og kombineret det med europæisk high-end fashion. Der er ganske enkelt tale om en fusion mellem asiatisk og parisisk modekultur, hvilket i den grad gør de forskellige styles fra Kenzo unikke og eftertragtede. Hos Miinto.dk er vi vilde med Kenzo, og derfor finder du også et stort udvalg af design fra det populære brand. Vi sørger naturligvis løbende for at opdatere sortimentet, således du er sikret dugfriske nyheder fra den farverige og vovede modegigant.

En fusion mellem asiatisk og parisisk modekultur

Hvis der er én ting, vi kan sige om Kenzo, er det, at der er tale om et brand med et ungt, trendy og kreativt look. Kenzos mange design er kendetegnet ved deres unikke prints og mønstre lige så vel som deres vovede og bemærkelsesværdige farvekombinationer. Kenzo blev etableret tilbage i Paris i 1970 af den japanske designer Kenzo Takada, som på daværende tidspunkt havde været en del af modeeliten i den franske hovedstad i mange år. I begyndelsen skabte Takada primært haute couture mode til stilbevidste kvinder, men i 1983 lancerede Kenzo sin allerførste kollektion til mænd. Det blev begyndelsen på en enorm og verdensomspændende succes, og lanceringer af parfumer og hudplejeprodukter fulgte efter de efterfølgende år. Kenzo er i konstant udvikling, og i dag udfordrer det populære livsstilsbrand store modegiganter som Versace og Givenchy, der ligeledes skaber larmende og sprudlende high-end fashion med attitude.

Kenzo har en ung og kreativ designånd

Det eftertragtede brand skaber et væld af design, men især en Kenzo hoodie og en Kenzo T-shirt får stilbevidste mænd og kvinder op ad stolene. De er nemlig skabt i enkle og tidløse snit, men omvendt prydet med iøjnefaldende farver og unikke sammensætninger af mønstre og prints. Modehuset er i særdeleshed kendt for deres Tiger logo, som både figurerer på kasketter, mobilcovers, fodtøj, tasker og naturligvis T-shirts og hoodies. Det ikoniske tigerhoved har været og er stadig en enorm kommerciel succes på samtlige Kenzo styles, og der er tale om et logo på niveau med Ralph Laurens polo-rytter, der er genkendeligt og skaber brandværdi. Udover at designe højtelskede hoodies og T-shirts, skaber Kenzo også en lang række andre styles til både mænd og kvinder, som kan pifte garderoben op og tilføre mere farve og kant. I sortimentet her på siden finder du nemlig også kjoler, bukser, nederdele, bluser, jakker og andre accessories, som kan løfte dit look til nye højder.

Find dine Kenzo favoritter her på siden

Kenzo Takada forlod brandet i 1990, og det er i dag Carol Lim og Humberto Leon, som er kreative direktører i modehuset. Selvom Takada ikke længere er en del af brandet, er hans ånd stadig at finde. De nye kreative direktører i Kenzo udfordrer nemlig stadig de dominerende paradigmer i modebranchen og beriger de internationale catwalks med sjovt, farverigt og innovativt modetøj til mænd og kvinder. En Kenzo hoodie og en Kenzo T-shirt er mere end beklædningsdele, de er synonym med et livligt univers, som er garant for smarte og unikke kollektioner, der giver stilbevidste mænd og kvinder mulighed for at pifte deres outfit op og skabe en garderobe med kant og personlighed.

Filter

3660 resultater

Side 1 af 37

Næste

Side 1 af 37