Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

KENZO

Hvis du er vild med eksperimenterende og farverig mode, der på fineste vis udfordrer de klassiske design-tilgange ved at skabe hybridmode, bør du kigge nærmere på Kenzo. Brandet har siden 1970’erne skabt luksuriøs mode inspireret af Asien, især Japan, og kombineret det med europæisk high-end fashion. Der er ganske enkelt tale om en fusion mellem asiatisk og parisisk modekultur, hvilket i den grad gør de forskellige styles fra brandet unikke og eftertragtede.

Hos Miinto.dk er vi vilde med Kenzo, og derfor finder du også et stort udvalg af design fra det populære brand. Vi sørger naturligvis løbende for at opdatere sortimentet, således at du er sikret dugfriske nyheder fra den farverige og vovede modegigant.


En fusion mellem asiatisk og parisisk modekultur


Hvis der er én ting, vi kan sige om Kenzo, er det, at der er tale om et brand med et ungt, trendy og kreativt look. Brandets mange design er kendetegnet ved deres unikke print og mønstre lige så vel som deres vovede og bemærkelsesværdige farvekombinationer. Brandet blev etableret tilbage i Paris i 1970 af den japanske designer Kenzo Takada, som på daværende tidspunkt havde været en del af modeeliten i den franske hovedstad i mange år.

I begyndelsen skabte Takada primært haute couture-mode til stilbevidste kvinder, men i 1983 lancerede Kenzo sin allerførste kollektion til mænd. Det blev begyndelsen på en enorm og verdensomspændende succes, og lanceringer af parfumer og hudplejeprodukter fulgte efter de efterfølgende år. Kenzo er i konstant udvikling, og i dag udfordrer det populære livsstilsbrand store modegiganter som Versace og Givenchy, der ligeledes skaber larmende og sprudlende high-end fashion med attitude.


Kenzo har en ung og kreativ designånd


Det eftertragtede brand skaber et væld af design, men især en Kenzo-hoodie og en Kenzo-T-shirt får stilbevidste mænd og kvinder op ad stolene. De er nemlig skabt i enkle og tidløse snit, men omvendt prydet med iøjnefaldende farver og unikke sammensætninger af mønstre og print.

Modehuset er i særdeleshed kendt for sit Tiger-logo, som både figurerer på kasketter, mobilcovers, fodtøj, tasker og naturligvis T-shirts og hoodies. Det ikoniske tigerhoved har været og er stadig en enorm kommerciel succes på samtlige styles, og der er tale om et logo på niveau med Ralph Laurens polo-rytter, der er genkendeligt og skaber brandværdi.

Udover at designe højtelskede hoodies og T-shirts skaber Kenzo også en lang række andre styles til både mænd og kvinder, og de kan pifte garderoben op og tilføre mere farve og kant. I sortimentet her på siden finder du blandt andet også kjoler, bukser, nederdele, bluser, jakker og andre accessories, som kan løfte dit look til nye højder.


Find dine Kenzo-favoritter


Kenzo Takada forlod brandet i 1990, og det er i dag Carol Lim og Humberto Leon, som er kreative direktører i modehuset. Selvom Takada ikke længere er en del af brandet, er hans ånd stadig at finde. De nye, kreative direktører udfordrer nemlig stadig de dominerende paradigmer i modebranchen og beriger de internationale catwalks med sjovt, farverigt og innovativt modetøj til mænd og kvinder.

En Kenzo-hoodie og en Kenzo-T-shirt er mere end beklædningsdele. De er synonym med et livligt univers, som er garant for smarte og unikke kollektioner, der giver stilbevidste mænd og kvinder mulighed for at pifte deres outfit op og skabe en garderobe med kant og personlighed.

Brandets univers byder på noget for alle. Vi har sørget for, at du kan klæde hele familien på med styles af høj kvalitet og klasse. Du finder nemlig noget til både børnene og de voksne i familien. Fællesnævneren er, at I kan matche på alle fronter eller vælge hvert jeres outfit og være helt sikre på, at kvalitet og klasse holder.


Kenzo er meget andet end et logo


Der hersker ingen tvivl om, at brandet særligt er kendt for sit unikke logo, hvorfor det pryder på mange hoodies og T-shirts, men det er ikke det eneste, du finder fra modehuset. Der er masser at komme efter i sortimentet, som passer lige ind i den opdaterede og luksuriøse garderobe.

Kenzo rammer plet, når det kommer til at designe sko. Du finder komfortable loafers, som dine fødder vil elske, hvor du samtidig kan bevare din stil hele vejen igennem. Du finder også lækre sneakers, som har fået lidt ekstra på kontoen, så de med garanti fanger opmærksomhed på gaden.

Er du til accessories i form af tasker, punge og meget andet, kan brandet også levere på den front. Du finder nemlig en række forskellige accessories i vores sortiment, og det store logo pynter på blandt andet rygsække og punge. Her er intet overladt til tilfældighederne, og du får stadigvæk det rene design, som vi kender det bedst.


Shop Kenzo hos Miinto


Hos Miinto er vi helt forelskede i Kenzo. De har skabt den perfekte balance mellem kvalitet, loungewear og klassisk stil, som enhver garderobe kan nyde godt af. Der er plads til udfoldelse og din egen unikke stil, hvad end du er til logo, farver eller bare det helt enkle udtryk.

Kenzo giver plads til den personlige og unikke garderobe. De rammer direkte ind i tidens største tendenser med logoet på både hoodies og T-shirts, og brandet er en sikker vinder hver eneste dag. Du kan bruge brandets styles på et væld af forskellige måder, hvad end du vil smide en T-shirt over en elegant nederdel eller hoppe i dine favoritjeans. Det er nemlig dig, der bestemmer.

Her hos Miinto finder du et stort udvalg fra Kenzo. Med mere end 3000 brands kan du hos Miinto shoppe alle dine favoritter med det samme. Vi sender det hele hjem til dig med det samme, så du blot skal læne dig godt tilbage og finde ud af, hvad du skal have med i dit næste køb.

Ryd alle filtre

Kenzo

Side 1 Af 35

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.