GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

King Louie (25)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

25 Produkter fundet

King Louie

King Louie
King Louie er et hollandsk brand med masser af karisma og personlighed, og brandet er synonym med unikt modetøj til herrer og damer – det er dog brandets kollektioner af dametøj, der nyder stor popularitet uden for Holland. King Louie er primært kendt for modetøj med et farverigt, anderledes og finurligt look, der elsker unikke detaljer, motiver, print og vilde farvekombinationer. King Louie har det hele!

King Louie er, med andre ord, et hollandsk brand med en unik evne til at designe og producere modetøj med blomsterprint, polkaprikker, broderier og stikninger – derudover er King Louie karakteriseret ved spændende farvekombinationer, der kombinerer et væld af farver på bedste vis. Brandets udvalg af dametøj byder på nederdele, kjoler, toppe, buksedragter, strikvarer og accessories såsom tasker og bælter.

King Louie lancerer nye kollektioner flere gange om året, og samtlige kollektioner er garant for brandets karakteristiske look. Derfor appellerer King Louie til kvinder i alle aldre, der elsker modetøj med masser af personlighed, et væld af farver, blomsterprint og finurlige mønstre – King Louie er synonym med et meget karismatisk look.

Det betaler sig at tage et kig på brandets spændende produktsortiment, da det altid byder på unikt modetøj, der kan tilføre enhver garderobe et spændende touch – såvel som masser af personlighed. 

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands