Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

KOMONO

Komono er en innovativ producent af ure og solbriller såvel som boxershorts. Komono henvender sig primært til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder, som værdsætter et unikt design med et nyt look. Derfor er den store kollektion af ure fra Komono en kombination af de nyeste strømninger i modebranchen og et retro-look, som stammer fra 80´erne, såvel som moderne ure med en masse fede farvekombinationer og print. Med andre ord – Komono gør brug af fortiden for at levere fremtiden inden for design af moderigtige og trendy ure, hvorfor de fremtrædende farvekombinationer tilfører ure fra Komono et unikt og spændende look. Derfor er konformiteten kastet væk, og Komono er et frisk pust i modebranchen.

Det samme er gældende for de unikke og farverige solbriller fra Komono, som hver sommer pryder trendy unge over hele verden.

Lækre accessories fra Komono

Solbriller og ure fra Komono synonym med lækre accessories, som henvender sig til modeelskere over hele verden med en trang til at skille sig ud fra mængden og fremvise et unikt look. Et ur er en god måde at pifte dit look op – du kan tilføje et elegant og stilfuldt touch med et ur. Med andre ord – et ur eller par solbriller er must-haves i enhver modebevidst mand og kvindes garderobe.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af solbriller og ure til mænd og kvinder fra Komono. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Komono

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.