Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Lala Berlin

Hvis du er vild med Berlins pulserende vibes og urbane udtryk, vil tyske Lala Berlin falde i din smag. Der er tale om unikke design, der tager afsæt i livet i Berlins gader og stræder.

Lala Berlin har på succesfuld vis formået at indkapsle Berlins autentiske ånd i modetøj og accessories, der henvender sig til kvinder med forkærlighed for urbane design. Bag det populære brand står Leyla Piedayesh, der med sine eksotiske rødder skaber tasker, tørklæder, bluser og meget andet, der oser af etniske print og design med kant. Hun formår på fineste vis at balancere det urbane udtryk med feminine former og snit, hvilket skaber unikke og iøjnefaldende styles til den stilbevidste kvinde. Den røde tråd i samtlige kollektioner er Berlins forunderlige og pulserende liv, der er karakteriseret ved kreativitet, kant og mangfoldighed.

Fra hjemmestrik til eksklusive styles

Leyla Piedayesh har været primus motor fra brandets spæde start, og de allerførste produkter, hun lancerede, var hjemmelavede bluser i strik. Det blev startskuddet på en enorm succes, og i løbet af kort tid kastede hun sig over andre typer modetøj og accessories. Alle kollektionerne udmærker sig ved, at strik er et gennemgående element, der altid benyttes. Især cashmere og silke er favoritter hos Lala Berlin, og derfor er elegance og eksklusivitet også nøgleordene i brandets identitet. De arbejder med lækre materialer i høj kvalitet, der tager kegler hos kvinder i både ind- og udland. Leyla Piedayesh har øje for detaljen og materialer, og hun formår at få det absolut bedste frem i alle materialer, print og farver. Intet er overladt til tilfældighederne, og brandet skaber ikke bare unikke design, men også brugervenlige styles. Med det menes, at de forskellige styles fra Lala Berlin nemt kan tages i brug, uanset om du ønsker et formelt eller afslappet look.

Ikoniske tasker og tørklæder i nyfortolkninger

Lala Berlin lagde stærkt fra land, da de lancerede deres bluser og sweatre i strik, men efterfølgende har de fået mindst lige så stor succes med at designe T-shirts, bukser og kjoler. Dog har deres tasker, tørklæder og covers til mobiler især vundet mange kvinders hjerter. Der er tale om yderst flotte accessories i print og farver, der kan pifte dit look op og give det lidt kant. Ud over at være kendt for at skabe styles i lækre kvaliteter som cashmere og silke, er Lala Berlin også kendt for det smukke kufiya-print. Der er nærmest tale om et signaturprint, som mange herhjemme genkender fra de ikoniske partisan-tørklæder i 00’erne. Dette print har hun nyfortolket og gjort til sit helt eget på tværs af tasker, muleposer og covers.

Deres populære tasker og muleposer er alsidige og kan både akkompagnere dig til en dag på stranden, en indkøbstur, en tur i træningscenteret, på arbejde eller noget helt femte. Leyla Piedayesh har om nogen ramt hovedet på sømmet med sine nyfortolkninger af det genkendelige kufiya-print. Lala Berlin er ivrige efter at eksperimentere med livlige mønstre og farver og iøjnefaldende print, hvilket blandt andet ligger til grund for den enorme kultstatus, brandet efterhånden har opnået.

Filter

314 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4