Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Lala Berlin

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

LALA BERLIN

Hvis du er vild med Berlins pulserende vibes og urbane udtryk, vil tyske Lala Berlin falde i din smag. Der er tale om unikke design, der tager afsæt i livet i Berlins gader og stræder.

Lala Berlin har på succesfuld vis formået at indkapsle Berlins autentiske ånd i modetøj og accessories, der henvender sig til kvinder med forkærlighed for urbane design. Bag det populære brand står Leyla Piedayesh, der med sine eksotiske rødder skaber tasker, tørklæder, bluser og meget andet, der oser af etniske print og design med kant. Hun formår på fineste vis at balancere det urbane udtryk med feminine former og snit, hvilket skaber unikke og iøjnefaldende styles til den stilbevidste kvinde. Den røde tråd i samtlige kollektioner er Berlins forunderlige og pulserende liv, der er karakteriseret ved kreativitet, kant og mangfoldighed.


Fra hjemmestrik til eksklusive styles


Leyla Piedayesh har været primus motor fra brandets spæde start, og de allerførste produkter, hun lancerede, var hjemmelavede bluser i strik. Det blev startskuddet på en enorm succes, og i løbet af kort tid kastede hun sig over andre typer modetøj og accessories. Alle kollektionerne udmærker sig ved, at strik er et gennemgående element, der altid benyttes. Især cashmere og silke er favoritter hos Lala Berlin, og derfor er elegance og eksklusivitet også nøgleordene i brandets identitet. De arbejder med lækre materialer i høj kvalitet, der tager kegler hos kvinder i både ind- og udland. Leyla Piedayesh har øje for detaljen og materialer, og hun formår at få det absolut bedste frem i alle materialer, print og farver. Intet er overladt til tilfældighederne, og brandet skaber ikke bare unikke design, men også brugervenlige styles. Med det menes, at de forskellige styles fra Lala Berlin nemt kan tages i brug, uanset om du ønsker et formelt eller afslappet look.


Ikoniske tasker og tørklæder i nyfortolkninger


Lala Berlin lagde stærkt fra land, da de lancerede deres bluser og sweatre i strik, men efterfølgende har de fået mindst lige så stor succes med at designe T-shirts, bukser og kjoler. Dog har deres tasker, tørklæder og covers til mobiler især vundet mange kvinders hjerter. Der er tale om yderst flotte accessories i print og farver, der kan pifte dit look op og give det lidt kant. Ud over at være kendt for at skabe styles i lækre kvaliteter som cashmere og silke, er Lala Berlin også kendt for det smukke kufiya-print. Der er nærmest tale om et signaturprint, som mange herhjemme genkender fra de ikoniske partisantørklæder i 00’erne. Dette print har hun nyfortolket og gjort til sit helt eget på tværs af tasker, muleposer og covers.

Deres populære tasker og muleposer er alsidige og kan både akkompagnere dig til en dag på stranden, en indkøbstur, en tur i træningscenteret, på arbejde eller noget helt femte. Leyla Piedayesh har om nogen ramt hovedet på sømmet med sine nyfortolkninger af det genkendelige kufiya-print. Lala Berlin er ivrige efter at eksperimentere med livlige mønstre og farver og iøjnefaldende print, hvilket blandt andet ligger til grund for den enorme kultstatus, brandet efterhånden har opnået.


Fra hverdag til livets største fester


Udover smukke striks og yderst populære tørklæder, så byder Lala Berlin på flotte, chikke styles til alle livets begivenheder – store som små. Det tyske brand kreerer alt fra smarte badetøfler til de smukkeste lange kjoler med elegante snit og levende mønstre. Om det blot er en tur til stranden eller det helt store bryllup, som weekenden byder på, så kan du finde det helt rette hos Lala Berlin. Her er der ingen begivenhed for lille eller for stor til at hylde moden, og det gør du bedst ved at bringe et lille stykke af Berlin med dig.

Du vil uden tvivl nemt kunne finde din nye yndlingskjole eller favorittop hos det tyske brand. Leyla Piedayesh forstår at designe styles, som kombinerer detaljerede mønstre med elegante snit, og formår at skabe et udtryk, som på en og samme tid udstråler finesse og chicness. Til de helt særlige begivenheder i livet skal der ofte også et helt særligt outfit til – og det får du hos Lala Berlin. Lad de smukke mønstre blive en del af minderne fra den store dag, og liv garderoben op med en iøjnefaldende, detaljeret kjole eller top.


Tidløse og moderne Lala Berlin


En ting er helt sikkert. Det tyske brand er kommet for at blive – og af god grund. Her finder du designs, som både taler til moden i dag, samtidig med at de har et tidløst og klassisk udtryk. Top, kjole, bukser og tørklæde fra Lala Berlin er ikke kun smart i dag. Giv din garderobe ekstra kant med de Berlin-inspirerede designs, og find stor glæde i dit klædeskab mange år frem. Kombinationen af kvalitet, facon, farve og mønstre gør, at Leyla Piedayesh i sandhed har skabt tøj, som ikke kun kan blive båret i dag, men som vi kan finde i modebilledet i de næste mange år.

Pas godt på dit tørklæde eller din kjole, og giv glæden ved Lala Berlin videre i arv til dine børn eller andre. De smukke cashmeretørklæder er unikke stykker mode, som ligesom med smykker altid kan være en del af dine favoritaccessories, og dem passer man godt på. De kan bruges om vinteren til at give varme eller om sommeren som prikken over i’et på outfittet og blive båret som et sjal om skuldrene. Lala Berlin er design og kvalitet, som ikke kun giver glæde her og nu, men kan gøre det hele året rundt og i mange år frem.


Lala Berlin hos Miinto


Hos Miinto er vi stolte af at repræsentere et så smukt og levende brand som Lala Berlin. Hos os finder du massevis af styles i alt fra tøj til tørklæder. Vi har sørget for at samle alle de bedste brands og gøre det nemt for dig at finde lige det, du er på udkig efter – uanset hvilket arrangement og hvilken årstid, det er til.

Har du allerede stiftet bekendtskab med det smukke tyske mærke, eller vil du gerne lære Lala Berlin bedre at kende, så tag et kig her på siden, og bliv forelsket i et lille stykke Berlin.

Ryd alle filtre

Lala Berlin

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.