Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Levete Room

Levete Room er den elegante kombination af feminine styles krydret med et touch af maskulin energi. Det er tøj til dig, der ønsker et chikt og klassisk look, og som ikke er bange for at lege med materialer og snit.

Levete Room er et dansk mærke, hvis kollektioner kommer til live i Hellerup nær København. Det er tøj i høj kvalitet, og designerne bag har tydeligvis øje for de små detaljer. Du får her tøj, som balancerer det ultrafeminine med det lidt mere maskuline, og det giver elegante og klassiske looks. Der bliver leget med pasformer og materialer, og ligeledes gøres der gerne brug af fine mønstre og lækre farver i deres produkter.

Skab et chikt look med Levete Room

Levete Room er et brand, der ikke er bange for at skille sig ud. Det er helt tydeligt, at de har deres helt egen dagsorden, når det kommer til deres kreationer. De lader sig derfor heller ikke tryllebinde af hurtigt passerende tendenser og strømninger, men holder sig derimod til deres egen designidentitet. Tøjet fra Levete Room er naturligvis moderne, men de holder sig alligevel altid til deres egen klassiske stil. Du får dermed elegante og tidløse kreationer med et trendy strejf. Dét er tøj til den moderne kvinde, som gerne vil opnå et chikt og klassisk look, og som nægter at gå på kompromis med sin personlige stil.

Fransk femininitet møder maskulin energi

Hos Levete Room spiller køn ikke så afgørende en rolle. De er således ikke bange for at inddrage elementer fra den klassiske herregarderobe i deres kollektioner. Dette kombineres med feminine farver og florlette materialer, og det giver et spændende og elegant udtryk. I spændingsfeltet imellem det maskuline og det feminine finder du således Levete Room.

Selvom det er et dansk brand, er det tydeligt, at de lader sig inspirere af den klassiske franske mode. Nærmere bestemt sender deres kreationer tankerne mod et fordums Paris. De parisiske kvinder er kendte for at være chikke, moderne og lige tilpas vovede. De er typisk meget feminine, men indarbejder også gerne mere maskuline elementer i deres outfits. Det er alt dette, der går igen i de mange elegante styles fra Levete Room.

Spændende snit og nøje udvalgte materialer

I kollektionerne fra Levete Room indarbejdes overraskende og anderledes materialer ofte. De bliver kombineret på forskellig vis, og de kommer dermed til at komplimentere hinanden på fineste vis. For eksempel kombineres lette og gennemsigtige stoffer med mere tunge materialer såsom fløjl og skind. Dét giver looks, der på én gang er både klassiske og iøjnefaldende.

Der bliver desuden gerne leget med snit og linjer hos Levete Room. Du kan således finde alt lige fra markerede og robuste snit til smukt faldende og draperede styles. Det bløde og det rå bliver kombineret, og du kan skrue op og ned for begge dele, som det matcher din personlige stil. Kombinerer du eksempelvis en smuk kjole i luftige materialer med fine stilletter og dekorative smykker, får du et gennemført feminint look. Kombinerer du derimod en elegant skjorte med habitbukser og en stor striktrøje, får du et ubesværet og cool udtryk, som til perfektion balancerer maskuline og feminine energier.

Filter

296 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3