Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

LIBERTÉ

Bløde materialer, overkommelige priser og de mest eftertragtede print og mønstre fra modebilledets største tendenser. Det danske modebrand Liberté så dagens lys i 2017, og siden da har de vægtet tidløst design og komfortable styles højt, når de løbende har udgivet lækre og moderigtige kollektioner. Du finder et stort udvalg fra det alsidige tøjbrand her på siden.


Modetøj til overkommelige priser


Liberté er kendt for de overkommelige priser, som de fleste fashionistas kan være med på. Brandet fik hurtigt øjnene op for bestsellerne i butikkerne og har sidenhen selv været med på beatet, når danskernes favoritstyles skulle på hylderne. Det betyder, at de hver måned kommer med op til 50 styles for konsekvent at kunne give kunderne det sidste nye inden for modeverdenen.

Det store udvalg giver enhver Liberté-fan mulighed for at skabe sit helt eget look, da de behagelige styles kan kombineres på et utal af måder. De bløde materialer og feminine undertoner er ideelle både til basisgaderoben og til at kombinere mønstre og farver i forskellige styles.

Er du særligt stor tilhænger af, at det tøj, du iklæder dig, skal være både behageligt og stilet? Så er Liberté et uundværligt brand I din garderobe. Ud over at de lader sig inspirere af det globale modebillede og sæsonens største favoritter, har de gjort det muligt at købe tøj til overkommelige priser. Noget, der for mange kan være alfa og omega for, hvorvidt de kan forene sig med et brand.


Få tidløse items i skabet


Hos Miinto er vi også hoppet med på bølgen og giver dig nu mulighed for at købe Liberté-styles blandt vores brede sortiment. Der er altid en anledning til at kaste penge efter nye items i garderoben. Som prikken over i’et kan du ovenikøbet få tidløse design af høj kvalitet, når du først går på opdagelse i de forskellige kollektioner fra Liberté. Der er styles til enhver anledning og med rig mulighed for at slippe egen fantasi løs, når du kombinerer og styler. Hos os finder du alt lige fra leggins, kjoler, T-shirts, buksedragter og meget mere.

Det brede sortiment vækker mange forskellige kvinders interesse og stil. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du kan finde netop den style, som du står og mangler til din garderobe. Hvis du er glad for inspiration, kan du altid lade dig inspirere af sæsonens farver og mønstre. Og det er netop de muligheder, du har, når du køber tøj fra Liberté.


En overkommelig luksus


Alle kvinder har ret til at krydre hverdagslivet med lidt luksus. Liberté-tøj er ingen undtagelse, når du skal gøre hverdagen lidt sødere for dig selv eller andre, du holder af. Iklæd dig behageligt tøj i lækre kvaliteter til en overkommelig pris – og vær samtidig med på modens nyeste tiltag. Vi garanterer, at du ikke vil fortryde dine køb, når du først har fået øjnene op for Libertés mange kollektioner. Hos Miinto sørger vi løbende for at opdaterer sortimentet, så du altid kan finde de nyeste styles iblandt vores udbud.

Ryd alle filtre

Liberté

Side 1 Af 9

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.