Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Libertine-Libertine

Libertine-libertine er et dansk brand med base i København. Libertine-Libertine blev lanceret i løbet af sommeren i 2009, og de tre ildsjæle bag brandet er Rasmus Bak, Pernille Schwarz og Peter Munch Ovesen. De tre designere lancerede Libertine-Libertine med en mission om at skabe et unikt brand, som er baseret på eksistentialisme, god kvalitet og fremragende design.

Derfor er Libertine-Libertine garant for unikt design med flair for at fremelske kreativitet, hvor det er individet, som selv definerer grænserne. Derudover er Libertine-Libertine inspireret af det pulserende kulturliv i København såvel som dominerende strømninger i modebranchen, samtidig med at traditionelle designdyder skinner tydeligt igennem.

Med andre ord – herretøj fra Libertine-Libertine er kendetegnet ved spændende design, som fremstår som en moderne fortolkning af klassiske designsucceser. Derfor er modetøj fra Libertine-Libertine garant for lækkert og moderigtigt design med et traditionelt tvist, som primært kommer til syne i det store udvalg af unikke skjorter.

Derudover er modetøj fra Libertine-Libertine karakteriseret ved herretøjskollektioner, som består af bukser, t-shirts, trøjer og jakkesæt med et casualt look. Derfor er herretøj fra Libertine-Libertine perfekt til mænd, som ønsker at krydre stilen med nye inspirationer. 

Filter

68 resultater

  • 1
  • 1