Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Libertine-Libertine (21)

Libertine-libertine er et dansk brand med base i København. Libertine-Libertine blev lanceret i løbet af sommeren i 2009, og de tre ildsjæle bag brandet er Rasmus Bak, Pernille Schwarz og Peter Munch Ovesen. De tre designere lancerede Libertine-Libertine med en mission om at skabe et unikt brand, som er baseret på eksistentialisme, god kvalitet og fremragende design.

Derfor er Libertine-Libertine garant for unikt design med flair for at fremelske kreativitet, hvor det er individet, som selv definerer grænserne. Derudover er Libertine-Libertine inspireret af det pulserende kulturliv i København såvel som dominerende strømninger i modebranchen, samtidig med at traditionelle designdyder skinner tydeligt igennem.

Med andre ord – herretøj fra Libertine-Libertine er kendetegnet ved spændende design, som fremstår som en moderne fortolkning af klassiske designsucceser. Derfor er modetøj fra Libertine-Libertine garant for lækkert og moderigtigt design med et traditionelt tvist, som primært kommer til syne i det store udvalg af unikke skjorter.

Derudover er modetøj fra Libertine-Libertine karakteriseret ved herretøjskollektioner, som består af bukser, t-shirts, trøjer og jakkesæt med et casualt look. Derfor er herretøj fra Libertine-Libertine perfekt til mænd, som ønsker at krydre stilen med nye inspirationer. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

21 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands