Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

LINDBERGH

Det populære danske brand Lindbergh laver kvalitetsprodukter til mænd, der går op i stil. Tøjet er designet i klassiske silhuetter og farver med et friskt twist af blandt andet mønstrede skjorter. Hos Miinto finder du alt til garderoben og et stort udvalg af lækre briller fra Lindbergh.

Du finder styles, som kan bæres året rundt, og sæsonbaserede items som shorts og kortærmede skjorter. Uanset hvilke produkter du putter i kurven, køber du tøj, som kan bruges igen og igen, år efter år.


Enkle og stilfulde styles til hverdag og fest


Hvis du er typen, der har et basislook i hverdagen a la habitbukser og en polo eller neutralfarvet skjorte, så finder du hos mærket produkter, som vil få din hverdag til at blive bedre. Du får nemlig en fantastisk pasform og lækre materialer, som vil få din basic style til at se eksklusiv ud.

Står du i den situation, at du gerne vil puste lidt liv i din garderobe, så har Lindbergh et stort udvalg af festlige skjorter med iøjnefaldende print. Hvis du skal til fest, bryllup eller en anden begivenhed, kan du elevere dit look med en flot skjorte, der kan bruges til både jeans og habitbukser.

Er du den farvestrålende type, der godt kan lide at dresse up til hverdag, så er en mønstret skjorte fra Lindbergh den perfekte fornyelse i din garderobe. Styler du med et par shorts eller bukser fra mærket, vil du få et fuldendt og stilfuldt outfit.


Brillér med briller fra Lindbergh


Ud over at have et stort udvalg af lækkert tøj i deres kollektioner sælger Lindbergh også højkvalitetsbriller i trendy design. Med et udvalg af forskellige looks kan du finde en style, der lige præcis passer til dine præferencer. Brillerne vil få dig til at se instant cool ud, og du vil uden tvivl brillere med briller fra brandet.

Forskellige hovedformer kræver forskellige briller, og hos Lindbergh finder du et stort udvalg af briller, der komplimenterer forskellige hovedformer. Du finder klassiske og trendy runde briller, mere firkantede former og briller med chunky stel eller med let og næsten usynligt stel. Alle brillerne har det tilfælles, at de er stilbevidste og af høj kvalitet.


Den perfekte gaveidé


Hvis du står og mangler en gave til din far, kæreste, bror, ven eller onkel, så er en af Lindberghs sprudlende printede skjorter den perfekte gaveidé. Skjorterne kommer i langærmede og kortærmede styles og kender ingen alder. De kan bruges af alle generationer og kan styles på mange forskellige måder.

Uanset om ham, som du ønsker at forkæle, er til afdæmpede styles eller iøjnefaldende items, så kan du finde et produkt, som passer perfekt til behovet. Et nyt item fra Lindbergh er nemlig en opgradering af enhver garderobe, som bringer en nede på jorden-følelse til alle outfits.

Tøjet fra Lindbergh falder i mange mænds smag, fordi udtrykket er afslappet, og pasformen er fantastisk. Mærket har skabt produkter, som nemt kan styles med resten af din garderobe. Hvis du ikke kan få nok af tøjet, kan du også gå head to toe med styles fra det populære brand.

Lindbergh baserer sig på historien om Charles Lindbergh. En historie fra luftfartens begyndelse og om end mands pionerånd. Lindbergh skaber modetøj til mænd, der er interesseret i, at tilegne sig et klædeskab baseret på problemløsning. Det skal være nemt at finde modetøj, der passer til mænds behov samt passer til deres livsstil. Lindbergh tilstræber at give kunderne en god balance mellem design, kvalitet og pris samt at tilbyde det en overkommelig pris. Med andre ord – Lindbergh er et must-have brand i enhver modebevidst mande garderobe.


Berig din garderobe med Lindbergh


Kollektionerne bugner af kvalitetstøj, sko og accessories såsom skjorter, bukser, jakker, sko, parfume og meget mere. Alle produkterne har det til fælles at kunne matche til enhver mands personlig smag. Lindbergh leverer både de grundlæggende must haves i garderobeskabet, samt habitten og skjorten, og ikke mindst en fuld casual kollektion. Produkterne fra Lindbergh kan benyttes til enhver anledning – uanset om det er til hverdagen eller weekendens fester. Så forkæl dig selv eller kæresten med lækkerier til garderoben fra Lindbergh.

Miinto har samlet et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til mænd fra Lindbergh. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Lindbergh

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.