Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands LLOYD
Back

LLOYD

Lloyd er en tysk producent af fodtøj, og brandet har beriget modebranchen med lækre dame- og herresko siden 1888. Derfor har Lloyd mere end 120 års erfaring med design af modesko, og brandets sortiment af herre- og damesko er synonym med stor kvalitet, lækre materialer (skind, ruskind og læder) og en god pasform. Derudover er Lloyd karakteriseret ved et moderne look, hvorfor brandet formår at kombinere mode og kvalitet til fulde. Derfor er Lloyd et populært brand over store dele af verden, og brandets modesko sælges i mere end 3.500 butikker i 40 lande.

Lloyd har også lanceret et væld af konceptbutikker i mange af verdens storbyer, og København er ingen undtagelse. Med andre ord – Lloyd er et stort og verdensomspændende brand med et unikt sortiment af modesko til herrer og damer.

Lækkert design

Designstilen hos Lloyd varierer fra produkt til produkt, men brandet er som oftest garant for stilrent og elegant design, som er krydret med stor komfort. Derfor er modesko fra Lloyd perfekt til en dag på kontoret eller en aften i byen, og brandet appellerer til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder – uanset alder og look. Et køb af et produkt fra Lloyd, er et køb du ikke vil fortryde. Skoene produceres i slidstærke og holdbare materialer, så du vil blive glad for skoene på længere sigt.

Miinto.dk har samlet et stort online produkt sortiment af lækre og komfortable sko til både mænd og kvinder fra Lloyd. Du kan finde et væld af forskellige størrelser, farver og designs så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen.

Se hele vores store sortiment neden for og god fornøjelse.

Filter

69 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1